LASTİK İŞ

CUMHURBAŞKANI KOCAELİ'DE

Asayiş 08.11.2020 - 14:23, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

CUMHURBAŞKANI KOCAELİ'DE

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile gerçekleşecek olan AKP Kocaeli 7. Olağan il Kongresi başladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile gerçekleşecek olan AKP Kocaeli 7. Olağan il Kongresi başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan “yaklaşık üç aylık aradan sonra sizlerle buluşmanın mutluluğu içerisindeyim. Bende aşığım sizlere Başiskele, Çayırova, Darıca, Derince, İzmit, Dilovası, Gebze, Gölcük, Karamüresel, Körfezi, Kartepeyi  selamlıyorum. Yeryüzünde denizlerin kıskandığı kocaeli Büyük acılar, depremler yaşayan Küllerinden yeniden dirilen Büyük Kocaeli. 19 yıldır  Kocaeli sinsi darbeciler ile mücadelemizde hep yanımızda oldu. Kalkınmada ekonomide Kocaeli hep yanımızdaydı. Kocaeli hep bizi bağrına bastı. Yol ayrımında olduğumuz şu dönemde yine Kocaeli’den desteğini bekliyoruz GÖLCÜK DEVLET HASTANESİ’NİN İNŞATI DEVAM EDİYOR Kocaeli’ne 18 Yılda eski parayla 30 Katrilyon 18 milyar tutarında yatırım yaptık. Hiç bir siyasi partinin geçmişinde böyle bir şey yoktur.  9 Millet Bahçesi, Gebze, Darıca’yı hizmete sürdük. 7 Millet Bahçesinin ihalesi devam ediyor. Şehir hastanemiz ve 250 yataklı Gölcük Devlet Hastanemiz inşası devam ediyor.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile gerçekleşecek olan AKP Kocaeli 7. Olağan il Kongresi başladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile gerçekleşecek olan AKP Kocaeli 7. Olağan il Kongresi başladı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan “yaklaşık üç aylık aradan sonra sizlerle buluşmanın mutluluğu içerisindeyim. Bende aşığım sizlere Başiskele, Çayırova, Darıca, Derince, İzmit, Dilovası, Gebze, Gölcük, Karamüresel, Körfezi, Kartepeyi  selamlıyorum. Yeryüzünde denizlerin kıskandığı kocaeli Büyük acılar, depremler yaşayan Küllerinden yeniden dirilen Büyük Kocaeli. 19 yıldır  Kocaeli sinsi darbeciler ile mücadelemizde hep yanımızda oldu. Kalkınmada ekonomide Kocaeli hep yanımızdaydı. Kocaeli hep bizi bağrına bastı. Yol ayrımında olduğumuz şu dönemde yine Kocaeli’den desteğini bekliyoruz

GÖLCÜK DEVLET HASTANESİ’NİN İNŞATI DEVAM EDİYOR
Kocaeli’ne 18 Yılda eski parayla 30 Katrilyon 18 milyar tutarında yatırım yaptık. Hiç bir siyasi partinin geçmişinde böyle bir şey yoktur. 

9 Millet Bahçesi, Gebze, Darıca’yı hizmete sürdük. 7 Millet Bahçesinin ihalesi devam ediyor. Şehir hastanemiz ve 250 yataklı Gölcük Devlet Hastanemiz inşası devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.