LASTİK İŞ
ismail

ÇOCUKLARA MUTLULUK VERİYORLAR

30.04.2015 - 18:40, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

ÇOCUKLARA MUTLULUK VERİYORLAR

Öznur Onur tarafından 2013 yılında kurulan Umutlu & Mutlu projesi Facebook üzerinden "Mutlu Çocuklarla Umutlu Yarınlar" adıyla çığ gibi büyümeye devam ediyor.

Öznur Onur tarafından 2013 yılında kurulan Umutlu & Mutlu projesi Facebook üzerinden "Mutlu Çocuklarla Umutlu Yarınlar" adıyla  çığ gibi büyümeye devam ediyor. İlik nakli bekleyen çocuklara umut olmak, insanlara donör olmanın hayati önemini, yöntemlerini ve gerekliliğini anlatmak için yola çıkan,Türkiye'de ilik bekleyen hastaların sorunlarıyla ilgilenen grup aynı zamanda Kanser tedavisi gören çocukların ve ailelerinin maddi manevi desteğe ihtiyacı olduğunu fark ederek hastanelerde çeşitli moral etkinlikleri yapmaya başladı. 2 Yıldır İstanbul Avrupa yakasında 6 hastanede , Edirne Tıp Fakültesinde ve Kocaeli Tıp Fakültesinde Onkoloji ve Hematoloji servislerinde etkinliklerini sürdürmeye devam ediyor.   "23 NİSAN HASTANEDE BAYRAM VAR" Etkinliğinde 500'e yakın çocuğa bayram sevinci!!!   Proje gönüllüleri dün Kocaeli Üniversitesi Onkoloji ve Hematoloji Servisi'ndeki minik misafirleri ziyaret etti. Sosyal medyanın gücü sayesinde kurulduğu ilk günden bugüne binlerce güzel yüreği sevindiren proje gönüllüleri dün de yine çocukların gülüşlerine şahit oldu. Pijama, iç çamaşırı, eşofman ve oyuncak gibi ihtiyaçları sosyal medyada duyuran gönüllüler destek olanlardan aldıkları tüm sıfır ve hijyenik ürünleri serviste yatan hastalara ulaştırdılar. Aileleri ile tek tek görüşüp, onların isteklerini not eden proje gönüllülerine hastanedeki doktor ve hemşireler de güleryüzleri ile güç verdiler. Çocukların oyun odaları tek tek süslenip; aileleri ile birlikte hediyeler açıldı.    Başta Öznur Onur tarafından kurulan bu projenin çığ gibi büyümesi, daha birçok projenin hem ilimizde hem de çevre illerde destek göreceğinin garantisi olmuş oldu. Projede yer alan Seda Durusoy, Aycan Tekin, Zeren Gürsoy, Fulya Küçükaksoy, Özlem Özayvar, İbrahim İmamoğlu, Verdanur Kuloğlu bu anlamlı projede yer almaktan dolayı büyük gurur duyduklarını belirterek destek veren herkese sonsuz teşekkürlerini ilettiler.    Projeye destek olmak için ve bilgi almak için www.umutlumutlu.org adresinden ya da Facebook hesabından takip edebilir siz de "Mutlu Çocuklarla Umutlu Yarınlar" Ailesi'nden biri olabilirsiniz.    İletişim bilgileri                 :   www.umutlumutlu.org e-mail UmutluMutlu2015@gmail.com Twitter ve instagram: @HepUmutluMutlu Facebook: Mutlu Çocuklarla Umutlu Yarınlar  
Öznur Onur tarafından 2013 yılında kurulan Umutlu & Mutlu projesi Facebook üzerinden "Mutlu Çocuklarla Umutlu Yarınlar" adıyla çığ gibi büyümeye devam ediyor.

Öznur Onur tarafından 2013 yılında kurulan Umutlu & Mutlu projesi Facebook üzerinden "Mutlu Çocuklarla Umutlu Yarınlar" adıyla  çığ gibi büyümeye devam ediyor. İlik nakli bekleyen çocuklara umut olmak, insanlara donör olmanın hayati önemini, yöntemlerini ve gerekliliğini anlatmak için yola çıkan,Türkiye'de ilik bekleyen hastaların sorunlarıyla ilgilenen grup aynı zamanda Kanser tedavisi gören çocukların ve ailelerinin maddi manevi desteğe ihtiyacı olduğunu fark ederek hastanelerde çeşitli moral etkinlikleri yapmaya başladı. 2 Yıldır İstanbul Avrupa yakasında 6 hastanede , Edirne Tıp Fakültesinde ve Kocaeli Tıp Fakültesinde Onkoloji ve Hematoloji servislerinde etkinliklerini sürdürmeye devam ediyor.

 
"23 NİSAN HASTANEDE BAYRAM VAR" Etkinliğinde 500'e yakın çocuğa bayram sevinci!!!
 
Proje gönüllüleri dün Kocaeli Üniversitesi Onkoloji ve Hematoloji Servisi'ndeki minik misafirleri ziyaret etti. Sosyal medyanın gücü sayesinde kurulduğu ilk günden bugüne binlerce güzel yüreği sevindiren proje gönüllüleri dün de yine çocukların gülüşlerine şahit oldu. Pijama, iç çamaşırı, eşofman ve oyuncak gibi ihtiyaçları sosyal medyada duyuran gönüllüler destek olanlardan aldıkları tüm sıfır ve hijyenik ürünleri serviste yatan hastalara ulaştırdılar. Aileleri ile tek tek görüşüp, onların isteklerini not eden proje gönüllülerine hastanedeki doktor ve hemşireler de güleryüzleri ile güç verdiler. Çocukların oyun odaları tek tek süslenip; aileleri ile birlikte hediyeler açıldı. 
 
Başta Öznur Onur tarafından kurulan bu projenin çığ gibi büyümesi, daha birçok projenin hem ilimizde hem de çevre illerde destek göreceğinin garantisi olmuş oldu. Projede yer alan Seda Durusoy, Aycan Tekin, Zeren Gürsoy, Fulya Küçükaksoy, Özlem Özayvar, İbrahim İmamoğlu, Verdanur Kuloğlu bu anlamlı projede yer almaktan dolayı büyük gurur duyduklarını belirterek destek veren herkese sonsuz teşekkürlerini ilettiler. 
 
Projeye destek olmak için ve bilgi almak için www.umutlumutlu.org adresinden ya da Facebook hesabından takip edebilir siz de "Mutlu Çocuklarla Umutlu Yarınlar" Ailesi'nden biri olabilirsiniz. 
 

İletişim bilgileri                 :

 

www.umutlumutlu.org

e-mail UmutluMutlu2015@gmail.com

Twitter ve instagram: @HepUmutluMutlu

Facebook: Mutlu Çocuklarla Umutlu Yarınlar

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.