LASTİK İŞ

ÇOCUĞU SEVİNDİR

08.05.2019 - 17:48, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ÇOCUĞU SEVİNDİR

Donanma ilkokulu öğretmenleri değerler eğitimi kapsamında "çocuğunu sevindir" projesi ile okul çapında kampanya düzenlemiş olup toplanan oyuncakları sosyal yardımlaşma vakfı yetkililerine teslim ettiler.

Donanma ilkokulu öğretmenleri değerler eğitimi kapsamında  "çocuğunu sevindir" projesi ile okul çapında kampanya düzenlemiş olup toplanan oyuncakları sosyal yardımlaşma vakfı yetkililerine teslim ettiler. Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün başlattığı değerler eğitimi kapsamında okullarda bir çok sosyal proje devam ediyor. Donanma İlkokulu Öğretmenleri değerler eğitimi kapsamında çocuğu sevindir projesi ile  okulda toplanan oyuncakları Sosyal yardımlaşma vakfına teslim ettiler. ÇOCUKLARIN YÜZÜ GÜLECEK Donanma İlköğretim okulu öğretmenlerinin topladığı oyuncaklar ihtiyaç sahibi çocuklara vakıf aracılığı ile dağıtılacak. Belki de bir çok çocuk bu proje sayesinde oyuncak sahibi olacak. 
Donanma ilkokulu öğretmenleri değerler eğitimi kapsamında "çocuğunu sevindir" projesi ile okul çapında kampanya düzenlemiş olup toplanan oyuncakları sosyal yardımlaşma vakfı yetkililerine teslim ettiler.

Donanma ilkokulu öğretmenleri değerler eğitimi kapsamında  "çocuğunu sevindir" projesi ile okul çapında kampanya düzenlemiş olup toplanan oyuncakları sosyal yardımlaşma vakfı yetkililerine teslim ettiler.
Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün başlattığı değerler eğitimi kapsamında okullarda bir çok sosyal proje devam ediyor. Donanma İlkokulu Öğretmenleri değerler eğitimi kapsamında çocuğu sevindir projesi ile  okulda toplanan oyuncakları Sosyal yardımlaşma vakfına teslim ettiler.
ÇOCUKLARIN YÜZÜ GÜLECEK
Donanma İlköğretim okulu öğretmenlerinin topladığı oyuncaklar ihtiyaç sahibi çocuklara vakıf aracılığı ile dağıtılacak. Belki de bir çok çocuk bu proje sayesinde oyuncak sahibi olacak. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.