LASTİK İŞ
ismail

CHP TIP BAYRAMINI KUTLADI

Gündem 15.03.2021 - 15:00, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

CHP TIP BAYRAMINI KUTLADI

14 Mart Tıp Bayramı Kapsamında CHP ilçe Başkanı Fikret Gürel ile parti yönetimi tüm sağlık ocakları ziyaret ederek tüm sağlık personellerine çiçek vererek Tıp Bayramını tıp bayramını kutladılar.

14 Mart Tıp Bayramı dolayısı ile CHP Gölcük ilçe örgütü tarafından etkinlikler düzenlendi. Düzen etkinliklerde CHP ilçe başkanı Fikret Gürel ve parti yönetimi ile birlikte ilçemizde bulunan tüm aile sağlık birimlerinin ziyaretinde salık personellerine çiçek vererek tıp bayramını kutladılar.   İlçe başkanı Fikret gürel yaptığı kısa açıklamada şunları dile getirdi. Başkan Gürel; “hepimizin bilindiği gibi 14 Mart Tıp Bayramıdır. Bu kapsamda CHP İlçe örgütü olarak yaptığımız etkinlikte ilçemizde hizmet veren tüm aile sağlık birimlerini ziyaret ederek günlerini kutlamaktır. Bundan dolayı biz partili olarak sağlık aile birimlerimizi ziyaret ediyoruz. Bizler sağlıkçılarımızı çok önemsiyoruz. Bizleri hayatta tutmaları için canla başla çalışıyorlar. Özellikle bir yıldan beri yaşanan pandemi döneminde başta doktorlarımız olmak üzere tüm sağlık personellerimiz canı pahasına çalışarak bizleri ayakta tuttular. Tüm sağlık personellerimizi bu özveri çalışmalarından dolayı kendilerine teşekkür ederek tıp bayramını kutlarım” dedi.   Fahri Haner  
14 Mart Tıp Bayramı Kapsamında CHP ilçe Başkanı Fikret Gürel ile parti yönetimi tüm sağlık ocakları ziyaret ederek tüm sağlık personellerine çiçek vererek Tıp Bayramını tıp bayramını kutladılar.

14 Mart Tıp Bayramı dolayısı ile CHP Gölcük ilçe örgütü tarafından etkinlikler düzenlendi. Düzen etkinliklerde CHP ilçe başkanı Fikret Gürel ve parti yönetimi ile birlikte ilçemizde bulunan tüm aile sağlık birimlerinin ziyaretinde salık personellerine çiçek vererek tıp bayramını kutladılar.

 

İlçe başkanı Fikret gürel yaptığı kısa açıklamada şunları dile getirdi. Başkan Gürel; “hepimizin bilindiği gibi 14 Mart Tıp Bayramıdır. Bu kapsamda CHP İlçe örgütü olarak yaptığımız etkinlikte ilçemizde hizmet veren tüm aile sağlık birimlerini ziyaret ederek günlerini kutlamaktır. Bundan dolayı biz partili olarak sağlık aile birimlerimizi ziyaret ediyoruz. Bizler sağlıkçılarımızı çok önemsiyoruz. Bizleri hayatta tutmaları için canla başla çalışıyorlar. Özellikle bir yıldan beri yaşanan pandemi döneminde başta doktorlarımız olmak üzere tüm sağlık personellerimiz canı pahasına çalışarak bizleri ayakta tuttular. Tüm sağlık personellerimizi bu özveri çalışmalarından dolayı kendilerine teşekkür ederek tıp bayramını kutlarım” dedi.

 

Fahri Haner  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.