LASTİK İŞ

CHP'Lİ GENÇLERDEN GAZETEMİZE ZİYARET

Gündem 23.01.2021 - 12:40, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

CHP'Lİ GENÇLERDEN GAZETEMİZE ZİYARET

Gölcük CHP Gençlik Kolları Başkanı Furkan Korkmaz gazetemizi ziyaret etti.

Gölcük CHP Gençlik Kolları Başkanı Furkan Korkmaz, İlçe Sekreteri Metehan Aydın ve Bilişim ve Sosyal Medya Sorumlusu Sinan Özdemir 16 Ocak Basın Onur Günü nedeniyle gazetemizin imtiyaz sahibi Emine Akboyun'u ziyaret etti.   Bölgemizde gazetecilik yapmanın bir ayrıcalık olduğunu belirten Başkan Korkmaz “ Atatürk’ün, hayatında ilk ve son basın toplantısını şehrimizde  yapmış olmasının haklı bir gururunu yaşıyoruz. Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün, Cumhuriyetin kurulacağını açıkladığı ilk basın toplantısını İzmit'te yapmıştır.  İzmit, 16 Ocak 1923 tarihinde dönemin aydınları ve gazetecileriyle bir durum değerlendirmesi yapan Mustafa Kemal’i ağırlamanın onurunu yaşamıştır. O gün, o toplantıda Ulu Önderin anlattıklarına tanıklık edenler, mesleki sorumluluklarının bilinciyle hareket ederek en doğru mesajları halka vermeyi başarmışlardır. Tüm yokluklara rağmen, onurunu hiçbir zaman yitirmemiş bir milleti yeniden umutlandıracak oluşumu kaleme alan o değerli insanları minnetle anıyoruz. Bu gün de Basın milletin müşterek sesidir diyerek milletin gözü, kulağı, sesi olan ve kamuoyunun haber alma hakkına katkıda bulunma görevini ilkeli ve tarafsız gazetecilik anlayışı içinde başarıyla yerine getiren başta kentimizin gazetecileri olmak üzere, tüm basın çalışanlarının basın onur günlerini kutluyor, saygılar sunuyorum” dedi.   GENÇLİK OLARAK ÇALIŞIYORUZ Göreve geldikten hemen sonra pandeminin yaşandığını belirten başkan Korkmaz "Biz göreve geldikten kısa süre içerisinde pandemiyi yaşadık. Örenk olmak için özellikle gençlere maske dağıttık. Sokakta yasaklı günlerde görevlilere çay dağıttık. Birazda olsa içlerini ısıtmak istedik. Şimdi sokak hayvanlarının düzenli olarak beslemesini yapıyoruz" dedi.   TEŞEKKÜR ETTİ Gazetemizin İmtiyaz Sahibi Emine Akboyun "Bizim için anlamlı günde yanımızda olan, bizlere değer veren sizlere çok teşekkür ederiz. Halkın sesini yetkililere duyuran, yetkililerin halka duyurmak istediklerinin anında aktaran yayın anlayışıyla y-devam ediyoruz. 16 Ocak Basın Onur Günü münasebetiyle yaptığınız ziyaretten dolayı sizlere ve partinize tekrar teşekkür ederim"dedi. Başkan Korkmaz 16 Ocak Basın Onur günü anısına plaket verdi.
Gölcük CHP Gençlik Kolları Başkanı Furkan Korkmaz gazetemizi ziyaret etti.

Gölcük CHP Gençlik Kolları Başkanı Furkan Korkmaz, İlçe Sekreteri Metehan Aydın ve Bilişim ve Sosyal Medya Sorumlusu Sinan Özdemir 16 Ocak Basın Onur Günü nedeniyle gazetemizin imtiyaz sahibi Emine Akboyun'u ziyaret etti.

 

Bölgemizde gazetecilik yapmanın bir ayrıcalık olduğunu belirten Başkan Korkmaz “ Atatürk’ün, hayatında ilk ve son basın toplantısını şehrimizde  yapmış olmasının haklı bir gururunu yaşıyoruz. Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün, Cumhuriyetin kurulacağını açıkladığı ilk basın toplantısını İzmit'te yapmıştır.  İzmit, 16 Ocak 1923 tarihinde dönemin aydınları ve gazetecileriyle bir durum değerlendirmesi yapan Mustafa Kemal’i ağırlamanın onurunu yaşamıştır. O gün, o toplantıda Ulu Önderin anlattıklarına tanıklık edenler, mesleki sorumluluklarının bilinciyle hareket ederek en doğru mesajları halka vermeyi başarmışlardır. Tüm yokluklara rağmen, onurunu hiçbir zaman yitirmemiş bir milleti yeniden umutlandıracak oluşumu kaleme alan o değerli insanları minnetle anıyoruz. Bu gün de Basın milletin müşterek sesidir diyerek milletin gözü, kulağı, sesi olan ve kamuoyunun haber alma hakkına katkıda bulunma görevini ilkeli ve tarafsız gazetecilik anlayışı içinde başarıyla yerine getiren başta kentimizin gazetecileri olmak üzere, tüm basın çalışanlarının basın onur günlerini kutluyor, saygılar sunuyorum” dedi.

 

GENÇLİK OLARAK ÇALIŞIYORUZ

Göreve geldikten hemen sonra pandeminin yaşandığını belirten başkan Korkmaz "Biz göreve geldikten kısa süre içerisinde pandemiyi yaşadık. Örenk olmak için özellikle gençlere maske dağıttık. Sokakta yasaklı günlerde görevlilere çay dağıttık. Birazda olsa içlerini ısıtmak istedik. Şimdi sokak hayvanlarının düzenli olarak beslemesini yapıyoruz" dedi.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

Gazetemizin İmtiyaz Sahibi Emine Akboyun "Bizim için anlamlı günde yanımızda olan, bizlere değer veren sizlere çok teşekkür ederiz. Halkın sesini yetkililere duyuran, yetkililerin halka duyurmak istediklerinin anında aktaran yayın anlayışıyla y-devam ediyoruz. 16 Ocak Basın Onur Günü münasebetiyle yaptığınız ziyaretten dolayı sizlere ve partinize tekrar teşekkür ederim"dedi.

Başkan Korkmaz 16 Ocak Basın Onur günü anısına plaket verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.