LASTİK İŞ
ismail

CEYHAN :SANDIKLARA SAHİP ÇIKIYORUZ

Asayiş 09.03.2015 - 17:26, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

CEYHAN :SANDIKLARA SAHİP ÇIKIYORUZ

AK Pati il Başkanı Şemsettin Ceyhan, AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp ve parti yönetim kurulunu parti binasında ziyaret etti. Ceyhan “Her seçim önemlidir. Fakat 7 Haziran Seçimleri ise yok olma yada var olma seçimidir. Bu seçimde eğer istediğimiz rakama ulaşamazsak bütün hizmetlerimiz suya düşecektir. Bundan dolayı az uyumalıyız çok çalışmalıyız” dedi.

AK Pati il Başkanı Şemsettin Ceyhan, AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp ve parti yönetim kurulunu parti binasında ziyaret etti.  Başkan Ceyhan, 7 Mart itibari ile tüm Türkiye'de, Sandığa Sahip Çıkıyoruz sloganı ile yapılan çalışma hakkında, ilçe teşkilatını bilgilendirdi. AZ UYUYUP ÇOK ÇALIŞACAĞIZAK Parti, 7 Mart tarihi itibari ile tüm Türkiye'de, Sandığa Sahip Çıkıyoruz sloganı adı altında bir çalışma başlattı. Şemsettin Ceyhan; “bu seçim çok önemli seçimdir. Her seçim önemlidir. Fakat 7 Haziran Seçimleri ise yok olma var olma seçimidir. Bu seçimde eğer istediğimiz rakama ulaşamadığımız da bütün hizmetlerimiz suya düşecektir. Bundan dolayı az uyumalıyız çok çalışmalıyız” dedi.ÇÖZÜM SÜRECİNİ İSTEMİYORLARAk Parti İl Başkanı Ceyhan; “Bu seçimin önemi ise çözüm sürecinin gerçekleşmesi. Bu süreç çok önemlidir. Silahlar bırakılarak artık kan ve gözyaşları akmayacaktır. Tabi ki kandan beslenenler bu süreci baltalamak için birleşmeler yapıyorlar. Bu gün DHP HDP ile MHP bir masaya oturuyorlarsa bunlar bu sürece karşıdırlar. 7 Haziran Seçimlerinde Anayasa değişiklikleri yapılması için ve bu alınan önemli kararlar Anayasa güvencesi altına alınacaktır. Aksi taktirde bu çalışmalarımızı aksattığımızda tüm kararlar silinerek eski günlere geri döneceğiz. Bizim için bugüne kadar girdiğimiz 9 seçimde çok önemliydi ama bu seçim gerçekten hepsinden önemli. Başbakanımızın dediği gibi, Yeni Anayasayı yapabilmek için 330 milletvekiline ihtiyacımız var. Bunun için bizde 7 olan milletvekili sayımızı 8'e hatta 9'a çıkartmak için mücadelemizi 6 Haziran akşamına sürdürmeliyiz.” dedi. YOLA DEVAMAK Parti ilçe başkanı İdris Alp; “İlçemizde de her sandıkta 3'ü ana kademe, 3'ü kadın kolları, 3'ü de gençlik kollarından olmak üzere, 9'ar kişinin 7 Haziran seçimlerinde 311 sandıkta görev alacalar. 9 kişi, kendi sandığından ve o sandık seçmen listesinden sorumlu olacak. Uyumak yok, dinlenmek yok, yola devam diyoruz. İl başkanımız Şemsettin Ceyhan bu konuda tüm ilçeleri ziyaret etti”dedi.  
AK Pati il Başkanı Şemsettin Ceyhan, AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp ve parti yönetim kurulunu parti binasında ziyaret etti. Ceyhan “Her seçim önemlidir. Fakat 7 Haziran Seçimleri ise yok olma yada var olma seçimidir. Bu seçimde eğer istediğimiz rakama ulaşamazsak bütün hizmetlerimiz suya düşecektir. Bundan dolayı az uyumalıyız çok çalışmalıyız” dedi.

AK Pati il Başkanı Şemsettin Ceyhan, AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp ve parti yönetim kurulunu parti binasında ziyaret etti. 

Başkan Ceyhan, 7 Mart itibari ile tüm Türkiye'de, Sandığa Sahip Çıkıyoruz sloganı ile yapılan çalışma hakkında, ilçe teşkilatını bilgilendirdi.

AZ UYUYUP ÇOK ÇALIŞACAĞIZ
AK Parti, 7 Mart tarihi itibari ile tüm Türkiye'de, Sandığa Sahip Çıkıyoruz sloganı adı altında bir çalışma başlattı. Şemsettin Ceyhan; “bu seçim çok önemli seçimdir. Her seçim önemlidir. Fakat 7 Haziran Seçimleri ise yok olma var olma seçimidir. Bu seçimde eğer istediğimiz rakama ulaşamadığımız da bütün hizmetlerimiz suya düşecektir. Bundan dolayı az uyumalıyız çok çalışmalıyız” dedi.
ÇÖZÜM SÜRECİNİ İSTEMİYORLAR
Ak Parti İl Başkanı Ceyhan; “Bu seçimin önemi ise çözüm sürecinin gerçekleşmesi. Bu süreç çok önemlidir. Silahlar bırakılarak artık kan ve gözyaşları akmayacaktır. Tabi ki kandan beslenenler bu süreci baltalamak için birleşmeler yapıyorlar. Bu gün DHP HDP ile MHP bir masaya oturuyorlarsa bunlar bu sürece karşıdırlar. 7 Haziran Seçimlerinde Anayasa değişiklikleri yapılması için ve bu alınan önemli kararlar Anayasa güvencesi altına alınacaktır. Aksi taktirde bu çalışmalarımızı aksattığımızda tüm kararlar silinerek eski günlere geri döneceğiz. Bizim için bugüne kadar girdiğimiz 9 seçimde çok önemliydi ama bu seçim gerçekten hepsinden önemli. Başbakanımızın dediği gibi, Yeni Anayasayı yapabilmek için 330 milletvekiline ihtiyacımız var. Bunun için bizde 7 olan milletvekili sayımızı 8'e hatta 9'a çıkartmak için mücadelemizi 6 Haziran akşamına sürdürmeliyiz.” dedi.
YOLA DEVAM
AK Parti ilçe başkanı İdris Alp; “İlçemizde de her sandıkta 3'ü ana kademe, 3'ü kadın kolları, 3'ü de gençlik kollarından olmak üzere, 9'ar kişinin 7 Haziran seçimlerinde 311 sandıkta görev alacalar. 9 kişi, kendi sandığından ve o sandık seçmen listesinden sorumlu olacak. Uyumak yok, dinlenmek yok, yola devam diyoruz. İl başkanımız Şemsettin Ceyhan bu konuda tüm ilçeleri ziyaret etti”dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.