LASTİK İŞ

CANTON MERMER'DEN GÖLCÜKSPOR'A DESTEK

Spor 10.02.2021 - 07:36, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

CANTON MERMER'DEN GÖLCÜKSPOR'A DESTEK

Misli.com 3. Lig 3. Grupta mücadele eden temsilcimiz Gölcükspor’un İzmir deplasmanında karşılaşacağı Karşıyaka maçı öncesinde reklam sponsoru olan Canyon Mermer’den bir destek daha geldi

  KAMP ARMİS OTEL’DE  Kırmızı siyahlı ekip İzmir deplasmanında karşılaşacağı Karşıyaka maçı öncesinde hazırlıklarını tamamlarken İzmir’de Armis Otel’de kampa girecek. Gölcükspor kafilesini bu deplasmanda kırmızı siyahlı kulübün İkinci Başkanı Ahmet Arık’ın ortağı olduğu Canyon Mermer Şirketi’nin ortaklarından Pazarlama Müdürü Ömer Faruk Arıtürk tüm masraflarını üstlenerek bir jestte daha bulundu.  ARITÜRK BAŞARI DİLEDİ  Canyon Mermer Şirketi’nin ortaklarından Pazarlama Müdürü Ömer Faruk Arıtürk “Gölcükspor Kulübüne bu sezon forma sponsoru olarak sezon başından itibaren destek verdik. Bu desteğimiz her zaman devam edecek. Bu kez İzmir’de kritik bir müsabakada Karşıyaka ile zorlu puan mücadelesi verecek Gölcükspor’u ağırlamak bizim için onurdur. Tüm ekibe Karşıyaka maçı öncesinde başarılar dilerim” dedi. 
Misli.com 3. Lig 3. Grupta mücadele eden temsilcimiz Gölcükspor’un İzmir deplasmanında karşılaşacağı Karşıyaka maçı öncesinde reklam sponsoru olan Canyon Mermer’den bir destek daha geldi

 

KAMP ARMİS OTEL’DE 
Kırmızı siyahlı ekip İzmir deplasmanında karşılaşacağı Karşıyaka maçı öncesinde hazırlıklarını tamamlarken İzmir’de Armis Otel’de kampa girecek. Gölcükspor kafilesini bu deplasmanda kırmızı siyahlı kulübün İkinci Başkanı Ahmet Arık’ın ortağı olduğu Canyon Mermer Şirketi’nin ortaklarından Pazarlama Müdürü Ömer Faruk Arıtürk tüm masraflarını üstlenerek bir jestte daha bulundu. 
ARITÜRK BAŞARI DİLEDİ 
Canyon Mermer Şirketi’nin ortaklarından Pazarlama Müdürü Ömer Faruk Arıtürk “Gölcükspor Kulübüne bu sezon forma sponsoru olarak sezon başından itibaren destek verdik. Bu desteğimiz her zaman devam edecek. Bu kez İzmir’de kritik bir müsabakada Karşıyaka ile zorlu puan mücadelesi verecek Gölcükspor’u ağırlamak bizim için onurdur. Tüm ekibe Karşıyaka maçı öncesinde başarılar dilerim” dedi. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.