LASTİK İŞ

CAN, İKİ FARKLI KARMA SERGİYE KATILDI

11.11.2020 - 21:51, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

CAN, İKİ FARKLI KARMA SERGİYE KATILDI

Değirmendere Ali ÖZBAY Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Mine Can iki farklı karma sergiye katıldı

Değirmendere Ali ÖZBAY Meslek Yüksekokulu  Müdürü Doç. Dr. Mine Can, 11-13 Kasım 2020 tarihleri arasında Aydın Valiliği, İtalya Kültürel Mirasın Korunmasında Gençlik Kurumu, Selçuk Üniversitesi El Sanatlarını Araştırma ve Uygulama Merkezi ile Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Türk Sanatı ve Kültürü Uygulama ve Araştırma Merkezi işbirliğiyle çevrimiçi olarak gerçekleştirilen, 14. Uluslararası Türk Sanatı, Tarihi ve Folkloru Kongresi kapsamında düzenlenen Karma Sergiye bir eseriyle katıldı.  Daha önce de Doç. Dr. Mine Can, Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Türk Sanatı ve Kültürü Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından, 30 Ağustos-09 Eylül 2020 tarihleri arasında düzenlenen, Uluslararası Jürili-Davetli Türk Dünyası Plastik Sanatlar Sanal Sergisi’ne bir eseriyle kabul edilmişti.  
Değirmendere Ali ÖZBAY Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Mine Can iki farklı karma sergiye katıldı

Değirmendere Ali ÖZBAY Meslek Yüksekokulu  Müdürü Doç. Dr. Mine Can, 11-13 Kasım 2020 tarihleri arasında Aydın Valiliği, İtalya Kültürel Mirasın Korunmasında Gençlik Kurumu, Selçuk Üniversitesi El Sanatlarını Araştırma ve Uygulama Merkezi ile Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Türk Sanatı ve Kültürü Uygulama ve Araştırma Merkezi işbirliğiyle çevrimiçi olarak gerçekleştirilen14. Uluslararası Türk Sanatı, Tarihi ve Folkloru Kongresi kapsamında düzenlenen Karma Sergiye bir eseriyle katıldı. 

Daha önce de Doç. Dr. Mine Can, Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Türk Sanatı ve Kültürü Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından, 30 Ağustos-09 Eylül 2020 tarihleri arasında düzenlenen, Uluslararası Jürili-Davetli Türk Dünyası Plastik Sanatlar Sanal Sergisi’ne bir eseriyle kabul edilmişti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.