CAN, 4. ULUSLARARASI EĞİTİM VE DEĞERLER SEMPOZYUMA KATILDI

Eğitim 08.01.2021 - 10:47, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

CAN, 4. ULUSLARARASI EĞİTİM VE DEĞERLER SEMPOZYUMA KATILDI

Doç. Dr. Mine Can, 4. Uluslararası Eğitim ve Değerler Sempozyumu’na katıldı

Pandemi döneminde de akademik çalışmalarına devam eden, Kocaeli Üniversitesi Değirmendere Ali Özbay Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Mine Can, 24-26 Aralık 2020  tarihleri arasında, 4. Uluslararası Eğitim ve Değerler Sempozyumu’na katıldı. Bu yıl online olarak düzenlenen  sempozyumun Onur Kurulu üyeliğini Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mücahit Coşkun ve Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Ağarı’nın yaptı. Doç. Dr. Mine Can, ilgili sempozyumda Bilim Kurulu Üyeliğinin yanı sıra sempozyum kapsamında düzenlenen karma sergisiye de bir eseri ile katıldı.
Doç. Dr. Mine Can, 4. Uluslararası Eğitim ve Değerler Sempozyumu’na katıldı

Pandemi döneminde de akademik çalışmalarına devam eden, Kocaeli Üniversitesi Değirmendere Ali Özbay Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Mine Can, 24-26 Aralık 2020  tarihleri arasında, 4. Uluslararası Eğitim ve Değerler Sempozyumu’na katıldı.

Bu yıl online olarak düzenlenen  sempozyumun Onur Kurulu üyeliğini Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mücahit Coşkun ve Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Ağarı’nın yaptı. Doç. Dr. Mine Can, ilgili sempozyumda Bilim Kurulu Üyeliğinin yanı sıra sempozyum kapsamında düzenlenen karma sergisiye de bir eseri ile katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.