LASTİK İŞ

CAMİYE GİDİYORUM DİNİMİ ÖĞRENİYORUM

Gölcük 09.09.2015 - 19:58, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

CAMİYE GİDİYORUM DİNİMİ ÖĞRENİYORUM

Başkan Mehmet Ellibeş, Müftülüğün “Yaşasın Camiye Gidiyorum, Dinimi Öğreniyorum” Projesinin Ödül Törenindeydi

Gölcük Müftülüğünün ilçe genelinde başlattığı Yaşasın Camiye gidiyorum dinimi öğreniyorum projesi kapsamında  “ Kalbim Namaz ile Dolu ve Namaz İlmihali Temalı”  ödül töreni Mimar Sinan Camiinde gerçekleşti. Yapılan Törene Gölcük Belediye başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Müftüsü Mehmet Yazıcı,  İlçe Vaizi Adnan Yıldız, Proje hocası Mustafa Güneş  ve  veliler hazır bulundu. Proje kapsamında gerçekleşen yarışmada Namaz ve İlmihalde 1. Olan Süleyman Fidan’a laptop, Kuran-ı Kerim,  İlmihal, Futbol Topu ve 2.Abdülkerim Bücür’e Bisiklet, Kuran-ı Kerim, İlmihal, Futbol Topu ödüllerini Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, 3. Hakkı Taşçı’ya  çeyrek altın, Kuran-ı Kerim, İlmihal, Futbol Topu ödülünü Gölcük Müftüsü Mehmet Yazıcı, 4.  Emre Fidan ve 5. Faruk Ulusoy’a Mp 4 çalar, Kuran-ı Kerim, İlmihal, Futbol Topu ödülleri Adnan Yıldız hoca tarafından takdim edildi.  Ayrıca  proje kapsamında yarışmada yer alan diğer çocuklara da çeşitli hediyeler verildi Başkan Ellibeş Çocukları Kutladı Ödül sonrası Başkan Ellibeş, yarışmaya katılan geleceğimiz teminatı pırıl pırıl  çocuklarımızı  böyle bir projede yer aldıkları için ve gösterdikleri gayretlerden ötürü kutluyor, bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyorum, dedi.   Ardından İlçe Müftüsü Mehmet Yazıcı “Elhamdülillah’ı Allah’a hamdi, sizin gibi pırıl pırıl günahlardan tertemiz bir vaziyette olan, sizlerin bu camiyi doldurmasından dolayı  yaptığımı, hem sizin karşınızda, hem de büyüklerinizin yanında itiraf ediyor, rabbimden sizin sayılarınızı artırmasını temenni ediyorum. Yani sizin sayılarınız arttıkça bizimde hamdimiz,  bizimde şükrümüz, rabbimize karşı olan minnet duygularımız artacaktır, dedi.
Başkan Mehmet Ellibeş, Müftülüğün “Yaşasın Camiye Gidiyorum, Dinimi Öğreniyorum” Projesinin Ödül Törenindeydi

Gölcük Müftülüğünün ilçe genelinde başlattığı Yaşasın Camiye gidiyorum dinimi öğreniyorum projesi kapsamında  “ Kalbim Namaz ile Dolu ve Namaz İlmihali Temalı”  ödül töreni Mimar Sinan Camiinde gerçekleşti.

Yapılan Törene Gölcük Belediye başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Müftüsü Mehmet Yazıcı,  İlçe Vaizi Adnan Yıldız, Proje hocası Mustafa Güneş  ve  veliler hazır bulundu.

Proje kapsamında gerçekleşen yarışmada Namaz ve İlmihalde 1. Olan Süleyman Fidan’a laptop, Kuran-ı Kerim,  İlmihal, Futbol Topu ve 2.Abdülkerim Bücür’e Bisiklet, Kuran-ı Kerim, İlmihal, Futbol Topu ödüllerini Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, 3. Hakkı Taşçı’ya  çeyrek altın, Kuran-ı Kerim, İlmihal, Futbol Topu ödülünü Gölcük Müftüsü Mehmet Yazıcı, 4.  Emre Fidan ve 5. Faruk Ulusoy’a Mp 4 çalar, Kuran-ı Kerim, İlmihal, Futbol Topu ödülleri Adnan Yıldız hoca tarafından takdim edildi.  Ayrıca  proje kapsamında yarışmada yer alan diğer çocuklara da çeşitli hediyeler verildi

Başkan Ellibeş Çocukları Kutladı

Ödül sonrası Başkan Ellibeş, yarışmaya katılan geleceğimiz teminatı pırıl pırıl  çocuklarımızı  böyle bir projede yer aldıkları için ve gösterdikleri gayretlerden ötürü kutluyor, bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyorum, dedi.   Ardından İlçe Müftüsü Mehmet Yazıcı “Elhamdülillah’ı Allah’a hamdi, sizin gibi pırıl pırıl günahlardan tertemiz bir vaziyette olan, sizlerin bu camiyi doldurmasından dolayı  yaptığımı, hem sizin karşınızda, hem de büyüklerinizin yanında itiraf ediyor, rabbimden sizin sayılarınızı artırmasını temenni ediyorum. Yani sizin sayılarınız arttıkça bizimde hamdimiz,  bizimde şükrümüz, rabbimize karşı olan minnet duygularımız artacaktır, dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.