LASTİK İŞ

ÇIKAN YANGINDA 6 KİŞİ DUMANDAN ZEHİRLENDİ

01.01.2019 - 12:38, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ÇIKAN YANGINDA 6 KİŞİ DUMANDAN ZEHİRLENDİ

Dumlupınar Mahallesi Atatürk Bulvarı’nda meydana gelen ev yangınında dumandan etkilenen 6 kişi hastaneye kaldırıldı.

Olay,  Dumlupınar Mahallesi Atatürk Bulvarı’nda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre S.Y. K. ve eşi H K.’nin yaşadığı 6 katlı binanın 4. katında bulunan evde henüz öğrenilemeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Binadan dumanların yükseldiğini gören çevredeki vatandaşlar durumu hemen 112 Acil Yardım ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa süre sonra olay yerine gelen itfaiye ekipleri bir yandan yangını söndürmek için çalışma başlatırken, diğer yandan da dumandan etkilenen Y. K. ve eşi H. K. ile aynı binada yaşayan M. Ü., T.A., Ş. A., ve E.A. tahliye edildi.  Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri ambulansta yapılan vatandaşlar Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. İtfaiye ekipleri tarafından yapılan çalışma ile yangın kısa sürede kontrol altına alınarak söndürüldü. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.
Dumlupınar Mahallesi Atatürk Bulvarı’nda meydana gelen ev yangınında dumandan etkilenen 6 kişi hastaneye kaldırıldı.

Olay,  Dumlupınar Mahallesi Atatürk Bulvarı’nda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre S.Y. K. ve eşi H K.’nin yaşadığı 6 katlı binanın 4. katında bulunan evde henüz öğrenilemeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı.

Binadan dumanların yükseldiğini gören çevredeki vatandaşlar durumu hemen 112 Acil Yardım ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa süre sonra olay yerine gelen itfaiye ekipleri bir yandan yangını söndürmek için çalışma başlatırken, diğer yandan da dumandan etkilenen Y. K. ve eşi H. K. ile aynı binada yaşayan M. Ü., T.A., Ş. A., ve E.A. tahliye edildi. 

Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri ambulansta yapılan vatandaşlar Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. İtfaiye ekipleri tarafından yapılan çalışma ile yangın kısa sürede kontrol altına alınarak söndürüldü. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.