LASTİK İŞ
ismail

BÜYÜKŞEHİR PERSONELİNE EĞİTİM

Gündem 13.04.2021 - 11:38, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

BÜYÜKŞEHİR PERSONELİNE EĞİTİM

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kurum içi eğitimler kapsamında personele etkili yazışma teknikleri eğitimi verdi.

Kurum içi eğitimlere önem veren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, personeline bu kez etkili yazışma teknikleri eğitimi verdi. İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı tarafından sunulan eğitim çevrimiçi olarak gerçekleşti.   KURUM İÇİ EĞİTİMLER Büyükşehir İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığınca hizmet içi eğitimler kapsamında personele etkili yazışma teknikleri eğitimi verildi. Prof. Dr. Niyazi Çiçek tarafından verilen eğitime Belediyeden 325, İSU Genel Müdürlüğünden ise 48 personel katıldı.   ÇEVRİMİÇİ EĞİTİM Çevrimiçi olarak gerçekleştirilen eğitimde; etkili anlatım, içeriksel bütünlük, açık ve anlaşılır dil kullanımı, sıkça yapılan yazım hataları gibi konulara yer verildi.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kurum içi eğitimler kapsamında personele etkili yazışma teknikleri eğitimi verdi.

Kurum içi eğitimlere önem veren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, personeline bu kez etkili yazışma teknikleri eğitimi verdi. İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı tarafından sunulan eğitim çevrimiçi olarak gerçekleşti.

 

KURUM İÇİ EĞİTİMLER

Büyükşehir İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığınca hizmet içi eğitimler kapsamında personele etkili yazışma teknikleri eğitimi verildi. Prof. Dr. Niyazi Çiçek tarafından verilen eğitime Belediyeden 325, İSU Genel Müdürlüğünden ise 48 personel katıldı.

 

ÇEVRİMİÇİ EĞİTİM

Çevrimiçi olarak gerçekleştirilen eğitimde; etkili anlatım, içeriksel bütünlük, açık ve anlaşılır dil kullanımı, sıkça yapılan yazım hataları gibi konulara yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.