BÜYÜKŞEHİR'DEN İZMİR'E 27 TON KURU GIDA

01.11.2020 - 09:26, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

BÜYÜKŞEHİR'DEN İZMİR'E 27 TON KURU GIDA

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, deprem felaketi yaşanan İzmir’e depremzedeler için 27 ton kuru gıda gönderdi

Depremzedeler için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan 27 ton kuru gıda dolu TIR’lar yola çıktı. 27 TON KURU GIDA KOLİLENDİ Kocaeli Büyükşehir Belediyesi , İzmir ve çevresinde depremden etkilenen vatandaşlar için 27 ton kuru gıda yardımını yola çıkardı. Kuru gıdalardan Pirinç 4 ton , Makarna 6 ton,Nohut 2 ton,Fasulye 2 ton,Mercimek 2 ton,Su 5 ton,Yağ,2.7 ton,Salça 0.5 ton,Soğan 2 ton ve Tuz kolilere eklendi. 20 BİN KİŞİYE GÜNLÜK SICAK YEMEK Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın talimatı ile yola çıkan Antikkapı AŞ.’ye bağlı 17 kişilik ekip 20 bin depremzedeye yetecek günlük 3 öğün sıcak yemek desteği de veriyor. Ekiplerin ihtiyaç duyulana kadar deprem bölgesinde kalacağı öğrenildi.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, deprem felaketi yaşanan İzmir’e depremzedeler için 27 ton kuru gıda gönderdi

Depremzedeler için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan 27 ton kuru gıda dolu TIR’lar yola çıktı.

27 TON KURU GIDA KOLİLENDİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi , İzmir ve çevresinde depremden etkilenen vatandaşlar için 27 ton kuru gıda yardımını yola çıkardı. Kuru gıdalardan Pirinç 4 ton , Makarna 6 ton,Nohut 2 ton,Fasulye 2 ton,Mercimek 2 ton,Su 5 ton,Yağ,2.7 ton,Salça 0.5 ton,Soğan 2 ton ve Tuz kolilere eklendi.
20 BİN KİŞİYE GÜNLÜK SICAK YEMEK

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın talimatı ile yola çıkan Antikkapı AŞ.’ye bağlı 17 kişilik ekip 20 bin depremzedeye yetecek günlük 3 öğün sıcak yemek desteği de veriyor. Ekiplerin ihtiyaç duyulana kadar deprem bölgesinde kalacağı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.