LASTİK İŞ
ismail

BÜYÜKŞEHİR'DEN DEĞİRMENDERESPOR'A DESTEK

Spor 27.03.2021 - 15:23, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

BÜYÜKŞEHİR'DEN DEĞİRMENDERESPOR'A DESTEK

Büyükşehir Belediye koordinatör Nihat Abiş Değirmendere spor kulübünü ziyaret etti.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Koordinatörü Nihat Abiş Değirmendere Spor kulübünü ve yönetimini ziyaret ederek kulüp hakkında bilgi aldı Geçtiğimiz hafta kongresini yapan  Değirmendere spor kulübünü ziyaret eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Koordinatörü Nihat Abiş, gençlik hizmetleri ve spor dairesi başkanımız Şemsettin Yıldırım ve muhtarlıklar dairesi başkanı Numan Balaban’a ve spor Şube Müdürü Barış Çoban’a teşekkür eden Kulüp basın sözcüsü Hasan Zeki Sarı kısa bir açıklama yaparak şunları dile getirdi.   Bu gün bizleri kulübümüzde bizleri ziyaret eden değerli başkanlarımıza gönülden teşekkür ederim. Başkanlarımız Kocaeli Büyükşehir Belediye başkanımız Tahir Büyükakın’ın selamlarını getirdiler. Kulübümüze gerekli desteklerini vereceklerini bildirdiler. Bu bizim için önemlidir. Ben kulübümüz adına kendilerine gönülden teşekkür ederim” dedi.    
Büyükşehir Belediye koordinatör Nihat Abiş Değirmendere spor kulübünü ziyaret etti.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Koordinatörü Nihat Abiş Değirmendere Spor kulübünü ve yönetimini ziyaret ederek kulüp hakkında bilgi aldı

Geçtiğimiz hafta kongresini yapan  Değirmendere spor kulübünü ziyaret eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Koordinatörü Nihat Abiş, gençlik hizmetleri ve spor dairesi başkanımız Şemsettin Yıldırım ve muhtarlıklar dairesi başkanı Numan Balaban’a ve spor Şube Müdürü Barış Çoban’a teşekkür eden Kulüp basın sözcüsü Hasan Zeki Sarı kısa bir açıklama yaparak şunları dile getirdi.

 

Bu gün bizleri kulübümüzde bizleri ziyaret eden değerli başkanlarımıza gönülden teşekkür ederim. Başkanlarımız Kocaeli Büyükşehir Belediye başkanımız Tahir Büyükakın’ın selamlarını getirdiler. Kulübümüze gerekli desteklerini vereceklerini bildirdiler. Bu bizim için önemlidir. Ben kulübümüz adına kendilerine gönülden teşekkür ederim” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.