BİR KAPSU BİR DÜNYA MUTLULUK

08.07.2016 - 21:37, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

BİR KAPSU BİR DÜNYA MUTLULUK

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi tarafından sıcak yaz günlerinde sokak hayvanlarının susuz kalmaması için ''Bir Kap DoluSu Mutluluk'' projesi kapsamında su kabı dağıtılıyor

Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan su kapları, ücretsiz olarak ekipler tarafından vatandaşlara teslim ediliyor. Bu kapları alan vatandaşlar evlerinin önüne su koyarak, sokak hayvanlarının susuz kalmaması için çalışmalar yapıyor. BİR KAPSU BİR DÜNYA MUTLULUK Proje ile sokak hayvanlarının da bu sıcak havalarda su aramadan hemen ulaşabilecekleri alanlarda su bulma imkanı sağlıyor. Sokak hayvanları bu kaplar sayesinde suya rahat bir şekilde ulaşabiliyor.  AYDA 900 KG KURU MAMA Ekipler ayrıca her ay 900 kg kuru mamayı Yempatilere  bırakıyorlar. Yempatiler sayesinde sokak hayvanları taze mama ve suyla beslenme imkanı buluyor. Büyükşehir ekipleri ayrıca kırsal alanlarda köpek yoğunluğunun olduğu bölgelere de kuru mama bırakarak ihtiyacı karşılıyor.  DUYARLI OLALIM Özellikle sıcak yaz günlerinde vatandaşları duyarlı olmaya davet eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri, vatandaşlardan olumsuz bir durumla karşılaşmaları halinde 444 11 41 No'lu telefon numarasını arayarak, bildirmelerini istiyor.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi tarafından sıcak yaz günlerinde sokak hayvanlarının susuz kalmaması için ''Bir Kap DoluSu Mutluluk'' projesi kapsamında su kabı dağıtılıyor

Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan su kapları, ücretsiz olarak ekipler tarafından vatandaşlara teslim ediliyor. Bu kapları alan vatandaşlar evlerinin önüne su koyarak, sokak hayvanlarının susuz kalmaması için çalışmalar yapıyor.

BİR KAPSU BİR DÜNYA MUTLULUK

Proje ile sokak hayvanlarının da bu sıcak havalarda su aramadan hemen ulaşabilecekleri alanlarda su bulma imkanı sağlıyor. Sokak hayvanları bu kaplar sayesinde suya rahat bir şekilde ulaşabiliyor. 

AYDA 900 KG KURU MAMA

Ekipler ayrıca her ay 900 kg kuru mamayı Yempatilere  bırakıyorlar. Yempatiler sayesinde sokak hayvanları taze mama ve suyla beslenme imkanı buluyor. Büyükşehir ekipleri ayrıca kırsal alanlarda köpek yoğunluğunun olduğu bölgelere de kuru mama bırakarak ihtiyacı karşılıyor. 

DUYARLI OLALIM

Özellikle sıcak yaz günlerinde vatandaşları duyarlı olmaya davet eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri, vatandaşlardan olumsuz bir durumla karşılaşmaları halinde 444 11 41 No'lu telefon numarasını arayarak, bildirmelerini istiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.