LASTİK İŞ

BİR HAFTADA NE KADAR UYUŞTURUCU YAKALANDI?

Gündem 27.04.2021 - 12:23, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

BİR HAFTADA NE KADAR UYUŞTURUCU YAKALANDI?

Kocaeli Valiliği, polis ve jandarma ekipleri tarafından geçtiğimiz hafta uyuşturucu madde ve kaçakçılıkla mücadele kapsamında yapılan çalışmaların sonuçlarını açıkladı

Kocaeli Valiliği’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, uyuşturucu madde ve kaçakçılıkla mücadele kapsamında ilimiz genelinde yapılan çalışmalarda; İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ekiplerinin 19-25 Nisan 2021 tarihleri arasında ilimiz genelinde yapmış olduğu uygulamalar neticesinde; 48 olayda, toplam 76 şahsa adli işlem başlatıldı, bu şahıslardan 12’si tutuklandı, 3’ü adli kontrol şartıyla serbest kaldı, 61 şahıs serbest kaldı.  OPERASYONLARDA ELE GEÇİRİLENLER Yapılan operasyon ve uygulamalar neticesinde; 71 gr esrar, 1 kg 899 gr sentetik kannabinoid (bonzai), 100 gr metamfetamin, 26 adet sentetik ecza ele geçirildi. Ayrıca yapılan bu operasyonlarda; 1 adet hassas terazi,1.170 TL uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen para ele geçirildi.  JANDARMA EKİPLERİNİN ÇALIŞMALARI İl Jandarma Komutanlığı Narkotik Suçlarla Mücadele ekipleri tarafından 19-25 Nisan 2021 tarihleri arasında ilimiz genelinde icra edilen operasyon ve uygulamalarda; 2 olayda, 4 şahıs hakkında adli işlem başlatıldı, 4 şahıs hakkında ise serbest yargılanma kararı verildi. Yapılan operasyon ve uygulamalar neticesinde; 5 gr esrar, 1 gr 4 mg eroin ele geçirildi.
Kocaeli Valiliği, polis ve jandarma ekipleri tarafından geçtiğimiz hafta uyuşturucu madde ve kaçakçılıkla mücadele kapsamında yapılan çalışmaların sonuçlarını açıkladı

Kocaeli Valiliği’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, uyuşturucu madde ve kaçakçılıkla mücadele kapsamında ilimiz genelinde yapılan çalışmalarda; İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ekiplerinin 19-25 Nisan 2021 tarihleri arasında ilimiz genelinde yapmış olduğu uygulamalar neticesinde; 48 olayda, toplam 76 şahsa adli işlem başlatıldı, bu şahıslardan 12’si tutuklandı, 3’ü adli kontrol şartıyla serbest kaldı, 61 şahıs serbest kaldı.

 OPERASYONLARDA ELE GEÇİRİLENLER

Yapılan operasyon ve uygulamalar neticesinde; 71 gr esrar, 1 kg 899 gr sentetik kannabinoid (bonzai), 100 gr metamfetamin, 26 adet sentetik ecza ele geçirildi. Ayrıca yapılan bu operasyonlarda; 1 adet hassas terazi,1.170 TL uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen para ele geçirildi.

 JANDARMA EKİPLERİNİN ÇALIŞMALARI

İl Jandarma Komutanlığı Narkotik Suçlarla Mücadele ekipleri tarafından 19-25 Nisan 2021 tarihleri arasında ilimiz genelinde icra edilen operasyon ve uygulamalarda; 2 olayda, 4 şahıs hakkında adli işlem başlatıldı, 4 şahıs hakkında ise serbest yargılanma kararı verildi. Yapılan operasyon ve uygulamalar neticesinde; 5 gr esrar, 1 gr 4 mg eroin ele geçirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.