LASTİK İŞ
ismail

''BİLİMDE, SANATTA, SPORDA VE HER ALANDA ÇALIŞIYORUZ''

Kocaeli 18.05.2021 - 11:38, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

''BİLİMDE, SANATTA, SPORDA VE HER ALANDA ÇALIŞIYORUZ''

“Gençlerimizin hayatlarına değer katacak, taleplerine cevap verecek projelere imza atmaya devam ediyoruz” diyen Başkan Büyükakın, “Derince Cımbızdere Peyzaj projemiz, 19 Mayıs’ın ruhuna ve hedeflerine uygun bir anlayışın eseri olacaktır” ifadelerini sarf etti.

Toplam 58 bin metrekare alanda yapılacak ve bölgeye 40 bin metrekare nitelikli aktif yeşil alan kazandırılacak Derince Cımbızdere Peyzaj Projesini yerinde inceleyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, bölgedeki çocuklara ve gençlere, çalışmanın detayları hakkında bilgi verdi. Çalışmanın tüm görsellerini gençlerle paylaşan ve fikirlerini alan Başkan Büyükakın, Cımbızdıre Projesini çok beğenen gençlerden tam not alan çalışmanın tamamlanmasıyla bu bölgenin önemli bir ihtiyacını karşılamış olacaklarını dile getirdi. Eski futbol sahasının yerine daha büyüğünün yapılacağını da gençlere ifade eden Başkan Büyükakın, “İnşallah burada birlikte spor yapar, eğlenir, güler ve bu sahada kısa bir futbol şöleniyle yeteneklerimizi konuştururuz” dedi.    “BİLİMDE, SANATTA, SPORDA VE HER ALANDA ÇALIŞIYORUZ” 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’na da vurguda yapan Başkan Büyükakın, “Gençlerimizin hayatlarına değer katacak, taleplerine cevap verecek projelere imza atmaya devam ediyoruz. Derince Cımbızdere Peyzaj Projemiz, 19 Mayıs’ın ruhuna ve hedeflerine uygun bir anlayışın eseri olacaktır” ifadelerini sarf etti. Ülkemizin banisi Mustafa Kemal Atatürk’ün, ‘Hayatta tam mutluluk ve esenlik ancak gelecek kuşakların şerefi, varlığı, esenliği için çalışmakta bulunabilir’ sözünü hatırlatan Başkan Büyükakın, “Kökü mazide gözü atide bir gençlik idealimiz doğrultusunda gençlerimizle bilimde, sanatta, sporda ve hayatın her alanında çalışmaya devam ediyoruz” ifadelerini sarf etti. İncelemede AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Altay, Park ve Bahçeler Dairesi Başkanı Cenan Turan ve teknik ekipleri de hazır bulundu.     ÜÇ BİN METREKARELİK PİKNİK ALANI Bölge halkı için 1500 m yürüyüş yolu, trekking yolları, 780 metre bisiklet yolu, bisiklet park alanları, araç yolları ve otoparkların yapılacağı proje hakkında da detayı bilgi veren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, “Çalışmalarımız kapsamında mevcut halı sahayı modernize edip büyüteceğiz, yanına da sosyal tesisi yapacağız. Üç bin metrekarelik piknik alanı, 800 metrekare meyve bahçesi, açık hava spor alanları, mescit ve diğer sosyal donatıların yanı sıra, 650 metrekare çocuk oyun alanını da bu alanda yapacağız. Alanda çok sayıda kentsel donatı elemanına yer verecek, aydınlatma çalışmalarını da yapacağız” diyerek sözlerini tamamladı.
“Gençlerimizin hayatlarına değer katacak, taleplerine cevap verecek projelere imza atmaya devam ediyoruz” diyen Başkan Büyükakın, “Derince Cımbızdere Peyzaj projemiz, 19 Mayıs’ın ruhuna ve hedeflerine uygun bir anlayışın eseri olacaktır” ifadelerini sarf etti.

Toplam 58 bin metrekare alanda yapılacak ve bölgeye 40 bin metrekare nitelikli aktif yeşil alan kazandırılacak Derince Cımbızdere Peyzaj Projesini yerinde inceleyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, bölgedeki çocuklara ve gençlere, çalışmanın detayları hakkında bilgi verdi. Çalışmanın tüm görsellerini gençlerle paylaşan ve fikirlerini alan Başkan Büyükakın, Cımbızdıre Projesini çok beğenen gençlerden tam not alan çalışmanın tamamlanmasıyla bu bölgenin önemli bir ihtiyacını karşılamış olacaklarını dile getirdi. Eski futbol sahasının yerine daha büyüğünün yapılacağını da gençlere ifade eden Başkan Büyükakın, “İnşallah burada birlikte spor yapar, eğlenir, güler ve bu sahada kısa bir futbol şöleniyle yeteneklerimizi konuştururuz” dedi. 

 

“BİLİMDE, SANATTA, SPORDA VE HER ALANDA ÇALIŞIYORUZ”

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’na da vurguda yapan Başkan Büyükakın, “Gençlerimizin hayatlarına değer katacak, taleplerine cevap verecek projelere imza atmaya devam ediyoruz. Derince Cımbızdere Peyzaj Projemiz, 19 Mayıs’ın ruhuna ve hedeflerine uygun bir anlayışın eseri olacaktır” ifadelerini sarf etti. Ülkemizin banisi Mustafa Kemal Atatürk’ün, ‘Hayatta tam mutluluk ve esenlik ancak gelecek kuşakların şerefi, varlığı, esenliği için çalışmakta bulunabilir’ sözünü hatırlatan Başkan Büyükakın, “Kökü mazide gözü atide bir gençlik idealimiz doğrultusunda gençlerimizle bilimde, sanatta, sporda ve hayatın her alanında çalışmaya devam ediyoruz” ifadelerini sarf etti. İncelemede AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Altay, Park ve Bahçeler Dairesi Başkanı Cenan Turan ve teknik ekipleri de hazır bulundu.

 

 

ÜÇ BİN METREKARELİK PİKNİK ALANI

Bölge halkı için 1500 m yürüyüş yolu, trekking yolları, 780 metre bisiklet yolu, bisiklet park alanları, araç yolları ve otoparkların yapılacağı proje hakkında da detayı bilgi veren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, “Çalışmalarımız kapsamında mevcut halı sahayı modernize edip büyüteceğiz, yanına da sosyal tesisi yapacağız. Üç bin metrekarelik piknik alanı, 800 metrekare meyve bahçesi, açık hava spor alanları, mescit ve diğer sosyal donatıların yanı sıra, 650 metrekare çocuk oyun alanını da bu alanda yapacağız. Alanda çok sayıda kentsel donatı elemanına yer verecek, aydınlatma çalışmalarını da yapacağız” diyerek sözlerini tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.