LASTİK İŞ

BİLAL YENER ARICA GÖLCÜKSPOR'DA

Spor 27.01.2021 - 13:55, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

BİLAL YENER ARICA GÖLCÜKSPOR'DA

Misli.com 3.Lig 3.Grup temsilcimiz Gölcükspor’da devre arası transfer çalışmaları Bilal Yener Arıca transferi ile sona ermiş oldu.

Temsilcimiz 2. Lig ekibi Bayburt İl Özel İdare Spor’dan Bilal Yener Arıca’yı transfer etmiştir.Camiamıza hayırlı olsun. TRANSFERİ TAMAMLADI  Misli.com 3.Lig 3.Grup temsilcimiz Gölcükspor devre arasında transfer sürecinde kadrosunu Cihan Halil , Fatih Adıgüzel , Emirhan Atilla ve Aybars Atilla Garhan ile güçlendiren Gölcükspor son olarak takıma Ajax alt yapısından yetişip Süper Ligde forma giymiş ve 2.Lig takımlarından Bayburt İl Özel İdare Spor Kulübünde forma giyen orta saha oyuncusu Bilal Yener Arıca’ya imza attırmıştır. Kulüp Başkanı Hüseyin Çardak ‘‘Son transfer çalışmamızı Bilal Yener Arıca ile tamamladık. Camiamıza hayırlı olsun yarın 2. Devrenin ilk maçını Çarşambaspor ile oynayacağız. Futbolcularımıza ve teknik heyetimize güveniyoruz. Deplasmandan inşallah üç puan ile döneceğimizi umuyorum’’ dedi.
Misli.com 3.Lig 3.Grup temsilcimiz Gölcükspor’da devre arası transfer çalışmaları Bilal Yener Arıca transferi ile sona ermiş oldu.

Temsilcimiz 2. Lig ekibi Bayburt İl Özel İdare Spor’dan Bilal Yener Arıca’yı transfer etmiştir.Camiamıza hayırlı olsun.

TRANSFERİ TAMAMLADI 
Misli.com 3.Lig 3.Grup temsilcimiz Gölcükspor devre arasında transfer sürecinde kadrosunu Cihan Halil , Fatih Adıgüzel , Emirhan Atilla ve Aybars Atilla Garhan ile güçlendiren Gölcükspor son olarak takıma Ajax alt yapısından yetişip Süper Ligde forma giymiş ve 2.Lig takımlarından Bayburt İl Özel İdare Spor Kulübünde forma giyen orta saha oyuncusu Bilal Yener Arıca’ya imza attırmıştır.
Kulüp Başkanı Hüseyin Çardak ‘‘Son transfer çalışmamızı Bilal Yener Arıca ile tamamladık. Camiamıza hayırlı olsun yarın 2. Devrenin ilk maçını Çarşambaspor ile oynayacağız. Futbolcularımıza ve teknik heyetimize güveniyoruz. Deplasmandan inşallah üç puan ile döneceğimizi umuyorum’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.