LASTİK İŞ

BETÜL VE TALHA'NIN EN MUTLU GÜNÜ

20.03.2021 - 15:41, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

BETÜL VE TALHA'NIN EN MUTLU GÜNÜ

Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Kahraman oğlu Talha ve İsmail Sezer’in Kızı Betül için Gölcük Kongre Sarayında Düzenlenen görkemli Nikah ile dünya evine girdiler.

Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Kemal ve eşi Fatma Kahraman’ın biricik oğlu Talha ile İsmail ve Ünzile Sezer’in biricik kızları Betül evlenmek üzere Gölcük Kongre Sarayında nikah Töreni Düzenlendi. Düzenlene Nikah Törenine Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, AK Parti İlk başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, AK Parti ile Başkanı Çetin Seymen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert, Gölcük Eski Belediye Başkanı İsmail Barış, Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, İzaydaş Genel Müdürü Muhammet Saraç ve çok sayıda yakın dost ve akrabaları katılım sağladı. Dualarla başlayan çiftin nikah merasimi nikah şahitler Cengiz Karabulut, AK Parti İlk başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti ile Başkanı Çetin Seymen, Gölcük Eski Belediye Başkanı İsmail Barış, Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç yerlerini aldılar. Ardından Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer çiftin nikahını kıydı. Nikah Cüzdanını Gölcük Eski Belediye Başkanı İsmail Barış tarafından geline verildi.   Fahri Haner
Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Kahraman oğlu Talha ve İsmail Sezer’in Kızı Betül için Gölcük Kongre Sarayında Düzenlenen görkemli Nikah ile dünya evine girdiler.

Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Kemal ve eşi Fatma Kahraman’ın biricik oğlu Talha ile İsmail ve Ünzile Sezer’in biricik kızları Betül evlenmek üzere Gölcük Kongre Sarayında nikah Töreni Düzenlendi. Düzenlene Nikah Törenine Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, AK Parti İlk başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, AK Parti ile Başkanı Çetin Seymen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert, Gölcük Eski Belediye Başkanı İsmail Barış, Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, İzaydaş Genel Müdürü Muhammet Saraç ve çok sayıda yakın dost ve akrabaları katılım sağladı.

Dualarla başlayan çiftin nikah merasimi nikah şahitler Cengiz Karabulut, AK Parti İlk başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti ile Başkanı Çetin Seymen, Gölcük Eski Belediye Başkanı İsmail Barış, Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç yerlerini aldılar. Ardından Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer çiftin nikahını kıydı. Nikah Cüzdanını Gölcük Eski Belediye Başkanı İsmail Barış tarafından geline verildi.

 

Fahri Haner

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.