LASTİK İŞ

BELEDİYE BAŞKANI KONGREDEN DÖNERKEN KAZA YAPTI

Gündem 24.03.2021 - 18:56, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

BELEDİYE BAŞKANI KONGREDEN DÖNERKEN KAZA YAPTI

Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, eşi Salih Döğücü ile Ankara’da düzenlenen AK Parti Olağan Kongresi’nden dönerken Kuzey Marmara Otoyolu Kocaeli geçişinde kaza yaptı. Kazada yaralanan Başkan Döğücü, eşi ve aracı kullanan şoför yaralandı.

(İHA) -  Kaza, Kocaeli’nin Kartepe ilçesi Kuzey Marmara Otoyolu’nda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Ankara’da düzenlenen AK Parti Olağan Kongresi’nden dönen Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, eşi Salih Döğücü’nün içinde bulunan otomobil, kar yağışının etkili olduğu yolda bariyerlere çarptı. Kazada Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, eşi Salih Döğücü, aracı kullanan şoför Yunus Aksu yaralandı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Başkan Şeyma Döğücü, eşi Salih Döğücü, aracı kullanan şoför Yunus Aksu, Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine kaldırıldı. Tedavileri süren Döğücü, eşi Salih Döğücü, aracı kullanan şoför Yunus Aksu’nun hayati tehlikelerinin olmadığı öğrenildi. Kazayla ilgili açıklama yapan Sancaktepe Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Yılmaz, “Kongremizin dönüşünde başkanımızın aracı Kuzey Marmara Otoyolunda kaza yaptı. Şu an herhangi bir problem teşkil edecek bir durum yok. Genel anlamda sağlık durumları çok iyi. Eşi ve aracı kullanan arkadaş da vardı. Durumları iyi, sıkıntı yok. Ufak problemler var. Sağlık durumlarını engelleyecek herhangi bir durum yok” dedi. Buradaki tedavilerinin ardından Başkan Döğücü ile eşi Salih Döğücü, İstanbul’da bulunan özel bir hastaneye sevk edildi. Döğücü ve eşinin 24 saat gözetim altında tutulacağı öğrenildi. Sürücü Yunus Aksu ise tedavisinin ardından taburcu oldu.
Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, eşi Salih Döğücü ile Ankara’da düzenlenen AK Parti Olağan Kongresi’nden dönerken Kuzey Marmara Otoyolu Kocaeli geçişinde kaza yaptı. Kazada yaralanan Başkan Döğücü, eşi ve aracı kullanan şoför yaralandı.

(İHA) -  Kaza, Kocaeli’nin Kartepe ilçesi Kuzey Marmara Otoyolu’nda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Ankara’da düzenlenen AK Parti Olağan Kongresi’nden dönen Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, eşi Salih Döğücü’nün içinde bulunan otomobil, kar yağışının etkili olduğu yolda bariyerlere çarptı. Kazada Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, eşi Salih Döğücü, aracı kullanan şoför Yunus Aksu yaralandı.
İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Başkan Şeyma Döğücü, eşi Salih Döğücü, aracı kullanan şoför Yunus Aksu, Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine kaldırıldı. Tedavileri süren Döğücü, eşi Salih Döğücü, aracı kullanan şoför Yunus Aksu’nun hayati tehlikelerinin olmadığı öğrenildi.
Kazayla ilgili açıklama yapan Sancaktepe Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Yılmaz, “Kongremizin dönüşünde başkanımızın aracı Kuzey Marmara Otoyolunda kaza yaptı. Şu an herhangi bir problem teşkil edecek bir durum yok. Genel anlamda sağlık durumları çok iyi. Eşi ve aracı kullanan arkadaş da vardı. Durumları iyi, sıkıntı yok. Ufak problemler var. Sağlık durumlarını engelleyecek herhangi bir durum yok” dedi.

Buradaki tedavilerinin ardından Başkan Döğücü ile eşi Salih Döğücü, İstanbul’da bulunan özel bir hastaneye sevk edildi. Döğücü ve eşinin 24 saat gözetim altında tutulacağı öğrenildi. Sürücü Yunus Aksu ise tedavisinin ardından taburcu oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.