LASTİK İŞ

BAYRAM PAZARI KURULACAK

Gündem 26.07.2020 - 15:46, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BAYRAM PAZARI KURULACAK

Her yıl olduğu gibi bu yılda yine bayrama 3 gün kala bayram pazarı Gölcük Merkez Mahallesi Cumhuriyet Caddesi yıkılan Gazi Ortaokulu alanında Bayram Pazarı 28 Temmuzda açılacak.

Bayram pazarının açılması için hazırlık çalışmalarını başlatan Gölcük Seyyar Pazarcılar Odası başkanı Abdurrezzak Tuncer, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer'le birlikte bir toplantıda istişare ettiler. Yapılan istişarede pandemi döneminde Tekstil esnafların mağduriyeti göz önüne alarak,  3 gün kala bayram pazarı Gölcük Merkez Mahallesi Cumhuriyet Caddesi yıkılan Gazi Ortaokulu alanında açılacak. Bayram Pazarında tekstil esnafı, ayakkabı esnafı, çanta esnafı ve zücaciye esnaflarından oluşan 76 esnaf bayram pazarını kuracak. Açılacak olan bayram pazarı için kısa bir açıklama yapan Gölcük Seyyar Pazarcılar Odası başkanı Abdurrezzak Tuncer; “öncelikle bizlere destek veren Gölcük Belediye başkanımız Ali Yıldırım Sezer'e tüm pazarcı esnaflarımız adına gönülden teşekkür ederim. Her yıl biz pazarcılar olarak bayram pazarını kuruyoruz. Bu yılda bayram pazarını kurmak için Gölcük Belediye başkanımız Ali Yıldırım Sezer ile bir istişare toplantımızı gerçekleştirdik. Toplantıda pandemi de mağdur olan tekstil esnaflarımızın bayram pazarında can simidi olarak kurulacak olan bayram pazarında öncelikle tekstil esnafımıza yer verilecek, ardından ayakkabı esnafı, çanta esnafı ve zücaciye esnafları ile birlikte toplam 76 esnafımız yer alacak. Bu gün itibarı ile bayram pazarı açılışı için hazırlık çalışmalarımıza başladık. Burada bize destek olan Başta Gölcük Belediye Başkanımız Ali Yıldırım Sezer olmak üzere herkese teşekkür ederim” dedi. Fahri Haner
Her yıl olduğu gibi bu yılda yine bayrama 3 gün kala bayram pazarı Gölcük Merkez Mahallesi Cumhuriyet Caddesi yıkılan Gazi Ortaokulu alanında Bayram Pazarı 28 Temmuzda açılacak.

Bayram pazarının açılması için hazırlık çalışmalarını başlatan Gölcük Seyyar Pazarcılar Odası başkanı Abdurrezzak Tuncer, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer'le birlikte bir toplantıda istişare ettiler. Yapılan istişarede pandemi döneminde Tekstil esnafların mağduriyeti göz önüne alarak,  3 gün kala bayram pazarı Gölcük Merkez Mahallesi Cumhuriyet Caddesi yıkılan Gazi Ortaokulu alanında açılacak. Bayram Pazarında tekstil esnafı, ayakkabı esnafı, çanta esnafı ve zücaciye esnaflarından oluşan 76 esnaf bayram pazarını kuracak.

Açılacak olan bayram pazarı için kısa bir açıklama yapan Gölcük Seyyar Pazarcılar Odası başkanı Abdurrezzak Tuncer; “öncelikle bizlere destek veren Gölcük Belediye başkanımız Ali Yıldırım Sezer'e tüm pazarcı esnaflarımız adına gönülden teşekkür ederim. Her yıl biz pazarcılar olarak bayram pazarını kuruyoruz. Bu yılda bayram pazarını kurmak için Gölcük Belediye başkanımız Ali Yıldırım Sezer ile bir istişare toplantımızı gerçekleştirdik. Toplantıda pandemi de mağdur olan tekstil esnaflarımızın bayram pazarında can simidi olarak kurulacak olan bayram pazarında öncelikle tekstil esnafımıza yer verilecek, ardından ayakkabı esnafı, çanta esnafı ve zücaciye esnafları ile birlikte toplam 76 esnafımız yer alacak. Bu gün itibarı ile bayram pazarı açılışı için hazırlık çalışmalarımıza başladık. Burada bize destek olan Başta Gölcük Belediye Başkanımız Ali Yıldırım Sezer olmak üzere herkese teşekkür ederim” dedi.

Fahri Haner

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.