LASTİK İŞ

BAYRAM NAMAZI CAMİ VE KAPALI PAZAR YERLERİNDE KILINACAK

Gündem 12.05.2021 - 14:27, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

BAYRAM NAMAZI CAMİ VE KAPALI PAZAR YERLERİNDE KILINACAK

Bayramı ibadetlerle karşılamak isteyen vatandaşlar bayram namazını araştırıyor. Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, corona virüsü tedbirleri nedeniyle bayram namazlarının kılınıp kılınmamasıyla ilgili soruya cevap verdi.

Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan bayram namazıyla ilgili açıklama yapıldı. Erbaş, katıldığı televizyon programında corona virüsü tedbirleri nedeniyle bayram namazlarının kılınıp kılınmamasıyla ilgili soruyu yanıtladı. BAYRAM NAMAZI CAMİDE Mİ KILINACAK? Bayram namazı da Cuma namazı gibi kısa bir namazdır. İki rekatlı bir namazdır. Biz kılınacak bir şekilde hazırlıklarımızı yapıyoruz. Cuma namazını nasıl kılıyorsak bayram namazını da aynı şekilde kılabiliriz. Milletimizin camiye gelip bir hutbe ve iki rekat namazdan sonra dua yapıp camiden ayrılma imkanı var.  Dolayısıyla bayram namazında herhangi bir sıkıntı olacağını şu an itibariyle düşünmüyorum fevkalade bir durum olmazsa.”dedi. Gölcük belediyesi yaptığı duyuruda bayram namazının aynı zamanda kalabalık oluşmaması için ilçemizdeki kapalı pazar yerlerinde de kılınacağını duyurdu.
Bayramı ibadetlerle karşılamak isteyen vatandaşlar bayram namazını araştırıyor. Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, corona virüsü tedbirleri nedeniyle bayram namazlarının kılınıp kılınmamasıyla ilgili soruya cevap verdi.

Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan bayram namazıyla ilgili açıklama yapıldı. Erbaş, katıldığı televizyon programında corona virüsü tedbirleri nedeniyle bayram namazlarının kılınıp kılınmamasıyla ilgili soruyu yanıtladı.

BAYRAM NAMAZI CAMİDE Mİ KILINACAK?
Bayram namazı da Cuma namazı gibi kısa bir namazdır. İki rekatlı bir namazdır.

Biz kılınacak bir şekilde hazırlıklarımızı yapıyoruz. Cuma namazını nasıl kılıyorsak bayram namazını da aynı şekilde kılabiliriz.

Milletimizin camiye gelip bir hutbe ve iki rekat namazdan sonra dua yapıp camiden ayrılma imkanı var.

 Dolayısıyla bayram namazında herhangi bir sıkıntı olacağını şu an itibariyle düşünmüyorum fevkalade bir durum olmazsa.”dedi.

Gölcük belediyesi yaptığı duyuruda bayram namazının aynı zamanda kalabalık oluşmaması için ilçemizdeki kapalı pazar yerlerinde de kılınacağını duyurdu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.