BAYRAKSIZ EV KALMASIN

Gündem 04.03.2020 - 12:33, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BAYRAKSIZ EV KALMASIN

Gölcük Eskişehirliler Sosyal Dayanışma Derneği Başkanı Bülent Denlikol ve Yönetimi dernek binasında bir araya gelerek, şehitlerimiz için tüm Gölcük halkına evlerine ve işyerlerine bayrak asma çağrısında bulundu. Başkan Denlikol, ayrıca dernek yönetim kurulu üyelerine Türk Bayrağı ve Eskişehir şehitlerinin bilgilerinin yer aldığı kitabı hediye etti.

Başkan Denlikol yaptığı açıklamada, ‘ Gölcük Eskişehirliler Sosyal Dayanışma Derneği yönetim Kurulu olarak, İdlib’de askerlerimize yönelik düzenlenen hain saldırıyı kınıyor, kahraman askerlerimizin şehit olması nedeniyle derin üzüntü duyuyoruz. Tüm Türk halkını derinden sarsan bu acı saldırı sonrasında, ülke olarak ortak ve güçlü bir duruş sergileyeceğimize yürekten inanıyoruz. Saldırıda hayatını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve Türk milletine başsağlığı; yaralı askerlerimize ise acil şifalar diliyoruz.” Yönetim kurulu üyelerine bayrak ve kitap hediye etti Açıklamalarını sürdüren Başkan Denlikol, ‘ Bayrağımız millî birlik ve bütünlüğümüzün sembolü olduğu gibi¸ aidiyet duygusunu yani bir devlete¸ millete ait olma duygusunu da bayrağımız sayesinde yaşarız.Bizlere düşen¸ rengini şehitlerimizin al kanından alan bayrağımızı sevmek ve gerekli saygıyı göstermektir. Bu kapsamda; An itibarı ile yaşadığımız bu zor günlerde toplumsal birliğimizin sembolü şanlı bayrağımızı “Bayraksız ev ve işyeri kalmasın” sloganıyla Gölcük Eskişehirliler Sosyal Dayanışma Derneği olarak aidatını tam olarak ödeyen tüm üyelerimize hediye ediyoruz ve tüm Gölcük halkının evlerini ve işyerlerini şanlı Türk Bayrağımızla donatması gerektiğini düşündüğümüzü kamuoyuna saygıyla duyuruyoruz’ dedi. 
Gölcük Eskişehirliler Sosyal Dayanışma Derneği Başkanı Bülent Denlikol ve Yönetimi dernek binasında bir araya gelerek, şehitlerimiz için tüm Gölcük halkına evlerine ve işyerlerine bayrak asma çağrısında bulundu. Başkan Denlikol, ayrıca dernek yönetim kurulu üyelerine Türk Bayrağı ve Eskişehir şehitlerinin bilgilerinin yer aldığı kitabı hediye etti.

Başkan Denlikol yaptığı açıklamada, ‘ Gölcük Eskişehirliler Sosyal Dayanışma Derneği yönetim Kurulu olarak, İdlib’de askerlerimize yönelik düzenlenen hain saldırıyı kınıyor, kahraman askerlerimizin şehit olması nedeniyle derin üzüntü duyuyoruz. Tüm Türk halkını derinden sarsan bu acı saldırı sonrasında, ülke olarak ortak ve güçlü bir duruş sergileyeceğimize yürekten inanıyoruz. Saldırıda hayatını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve Türk milletine başsağlığı; yaralı askerlerimize ise acil şifalar diliyoruz.”

Yönetim kurulu üyelerine bayrak ve kitap hediye etti
Açıklamalarını sürdüren Başkan Denlikol, ‘ Bayrağımız millî birlik ve bütünlüğümüzün sembolü olduğu gibi¸ aidiyet duygusunu yani bir devlete¸ millete ait olma duygusunu da bayrağımız sayesinde yaşarız.Bizlere düşen¸ rengini şehitlerimizin al kanından alan bayrağımızı sevmek ve gerekli saygıyı göstermektir. Bu kapsamda; An itibarı ile yaşadığımız bu zor günlerde toplumsal birliğimizin sembolü şanlı bayrağımızı “Bayraksız ev ve işyeri kalmasın” sloganıyla Gölcük Eskişehirliler Sosyal Dayanışma Derneği olarak aidatını tam olarak ödeyen tüm üyelerimize hediye ediyoruz ve tüm Gölcük halkının evlerini ve işyerlerini şanlı Türk Bayrağımızla donatması gerektiğini düşündüğümüzü kamuoyuna saygıyla duyuruyoruz’ dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.