LASTİK İŞ

BAŞKANLAR BÜYÜKAKIN İLE HASRET GİDERDİLER

Gündem 21.07.2017 - 11:22, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BAŞKANLAR BÜYÜKAKIN İLE HASRET GİDERDİLER

İlimizde uzun süre, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri olarak görev yaptıktan sonra, Valiler Kararnamesiyle Bilecik Valisi olarak Doç. Dr. Tahir Büyükakın'a bir ziyarette, Gölcük'ten gerçekleşti.  Genel Sekreter olarak görev yaptığı süre içinde, Gölcük ile alakalı projelerde, ilçemize oldukça faydalarıolan, Büyükakın gönüllerde taht kurmuştu. Bu anlamda, kensine ilk kez Vali olarak atandığı Bilecik'te bir ziyarette, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Genel Koordinatör Nihat Abiş ve Ak Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp, tarafından gerçekleştirildi. Valiler Kararnamesi ile Bilecik iline Vali olarak görevlendirilen eski Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Tahir Büyükakın'ı Bilecik'te ziyaret etti. Başkan Ellibeş ayrıca Büyükakın'a yeni görevinde hayırlı olsun temennilerini iletti.  Bilecik'e Vali olarak atanan Büyükakın'ı Bilecik'te ziyaret eden Başkan Ellibeş, Abiş ve Alp Büyükakın'a yeni görevinde başarılar dileyerek, deyim yerindeyse hasret giderdiler.  Başkan Ellibeş, Abiş ve Alp'in ziyaretleri, öğrendiğimiz kadarıyla Vali Büyükakın'ı oldukça mutlu etmiş. Başkanlar vasıtasıyla, Gölcük'e ve Gölcüklü dostlarına selam gönderen Vali Büyükakın, “Gölcüklüler'e kapım her zaman açık” mesajını göndermiş.  Bizde, ilimize ve ilçemize pek çok faydalı hizmetleri dokunan Vali Büyükaın'a, yeni görevinde üstün başarılar diliyoruz. 

İlimizde uzun süre, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri olarak görev yaptıktan sonra, Valiler Kararnamesiyle Bilecik Valisi olarak Doç. Dr. Tahir Büyükakın'a bir ziyarette, Gölcük'ten gerçekleşti. 
Genel Sekreter olarak görev yaptığı süre içinde, Gölcük ile alakalı projelerde, ilçemize oldukça faydalarıolan, Büyükakın gönüllerde taht kurmuştu. Bu anlamda, kensine ilk kez Vali olarak atandığı Bilecik'te bir ziyarette, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Genel Koordinatör Nihat Abiş ve Ak Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp, tarafından gerçekleştirildi.
Valiler Kararnamesi ile Bilecik iline Vali olarak görevlendirilen eski Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Tahir Büyükakın'ı Bilecik'te ziyaret etti. Başkan Ellibeş ayrıca Büyükakın'a yeni görevinde hayırlı olsun temennilerini iletti. 
Bilecik'e Vali olarak atanan Büyükakın'ı Bilecik'te ziyaret eden Başkan Ellibeş, Abiş ve Alp Büyükakın'a yeni görevinde başarılar dileyerek, deyim yerindeyse hasret giderdiler. 
Başkan Ellibeş, Abiş ve Alp'in ziyaretleri, öğrendiğimiz kadarıyla Vali Büyükakın'ı oldukça mutlu etmiş. Başkanlar vasıtasıyla, Gölcük'e ve Gölcüklü dostlarına selam gönderen Vali Büyükakın, “Gölcüklüler'e kapım her zaman açık” mesajını göndermiş. 
Bizde, ilimize ve ilçemize pek çok faydalı hizmetleri dokunan Vali Büyükaın'a, yeni görevinde üstün başarılar diliyoruz. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.