Başkan Ellibeş, Merve ile Enes’in nikahını kıydı

03.11.2013 - 12:05, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

Başkan Ellibeş, Merve ile Enes’in nikahını kıydı

Gölcük Şehitler Mahallesi sakinlerinden olan Merve ve Enes, geçtiğimiz hafta sonu Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’in kıydığı nikahla bir ömür boyu mutluluğa evet diyerek, evliler kervanına katıldılar

NİKAHI BAŞKAN ELLİBEŞ KIYDI Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, geçtiğimiz hafta sonu Gölcük Belediyesi Kongre Sarayı’nda, iki gencin nikahını kıyarak hayırlı bir işe imza attı. Gölcük Şehitler Mahallesi sakinlerinden Kıymet ve Ali Özcan çiftinin zarif kızları olan Merve ile Aynur ve Mevlüt Bakır çiftinin yakışıklı oğulları Enes, geçtiğimiz hafta sonu, Kongre Sarayı’nda Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’in kıydığı nikahla, bir ömür boyu mutluluğa evet diyerek, evliler kervanına katıldılar. Nikah töreni sonrası genç çiftlere bir ömür boyu mutluluklar dileyen Başkan Ellibeş, Evlilik cüzdanını gelin hanıma teslim ederek, “İyi ve kötü gününüzde her zaman bir birinize destek olun” diyerek önemli tavsiyelere bulundu.
Gölcük Şehitler Mahallesi sakinlerinden olan Merve ve Enes, geçtiğimiz hafta sonu Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’in kıydığı nikahla bir ömür boyu mutluluğa evet diyerek, evliler kervanına katıldılar

NİKAHI BAŞKAN ELLİBEŞ KIYDI

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, geçtiğimiz hafta sonu Gölcük Belediyesi Kongre Sarayı’nda, iki gencin nikahını kıyarak hayırlı bir işe imza attı. Gölcük Şehitler Mahallesi sakinlerinden Kıymet ve Ali Özcan çiftinin zarif kızları olan Merve ile Aynur ve Mevlüt Bakır çiftinin yakışıklı oğulları Enes, geçtiğimiz hafta sonu, Kongre Sarayı’nda Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’in kıydığı nikahla, bir ömür boyu mutluluğa evet diyerek, evliler kervanına katıldılar. Nikah töreni sonrası genç çiftlere bir ömür boyu mutluluklar dileyen Başkan Ellibeş, Evlilik cüzdanını gelin hanıma teslim ederek, “İyi ve kötü gününüzde her zaman bir birinize destek olun” diyerek önemli tavsiyelere bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.