LASTİK İŞ

BAŞKAN SEZER ''YASAK DÜZÜNE SPOR KOMPLEKSİ YAPILACAK''

Gündem 23.09.2019 - 09:19, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BAŞKAN SEZER ''YASAK DÜZÜNE SPOR KOMPLEKSİ YAPILACAK''

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Gençlik ve Spor Bakanlığı Bakan Yardımcısı İhsan Selim Baydaş'ı makamında ziyaret ederek, Hasaneyn Yasakdüzü mevkiinde yapmayı planlanan "Spor kompleksi" alanının Orman Bakanlığı’ndan, Gençlik ve Spor Bakanlığı’na tahsisini görüştü.

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Gençlik ve Spor Bakanlığı Bakan Yardımcısı  İhsan Selim Baydaş'ı makamında ziyaret ederek, Hasaneyn Yasakdüzü mevkiinde yapmayı planlanan "Spor kompleksi" alanının Orman Bakanlığı’ndan, Gençlik ve Spor Bakanlığı’na tahsisini görüştü. ANKARA ZİYARETLERİ OLUMLU GEÇTİ Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Başkan Yardımcıları Kemal Kahraman ve Ahmet Karadağ, Gençlik ve Spor Bakanlığı Bakan Yardımcısı  İhsan Selim Baydaş’ı makamında ziyaret etti. SPOR KOMPLEKSİ YAPILACAK Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer seçim vaatlerinden birisi olan Hasaneyn Yasakdüzü mevkiinde yapmayı planlanan "Spor kompleksi” için çalışmaları hızlandırdı. Başkan Sezer  “Hasaneyn Yasakdüzü mevkiinde yapmayı planlanan "Spor kompleksi” alanı Orman Bakanlığına ait. Buranın Spor Bakanlığına devri yapılması gerekiyor. Kocaeli İl Müdürlüğü onayladı. Konuyu Gençlik ve Spor Bakanlığı Bakan Yardımcısı  İhsan Selim Baydaş ,ile görüştük. Spor Bakanlığına devri yapıldıktan sonra Belediyemize tahsis çalışması yapılacak. Projemiz hazır. Prosedürlerin tamamlanmasını bekliyoruz” dedi.
Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Gençlik ve Spor Bakanlığı Bakan Yardımcısı İhsan Selim Baydaş'ı makamında ziyaret ederek, Hasaneyn Yasakdüzü mevkiinde yapmayı planlanan "Spor kompleksi" alanının Orman Bakanlığı’ndan, Gençlik ve Spor Bakanlığı’na tahsisini görüştü.

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Gençlik ve Spor Bakanlığı Bakan Yardımcısı  İhsan Selim Baydaş'ı makamında ziyaret ederek, Hasaneyn Yasakdüzü mevkiinde yapmayı planlanan "Spor kompleksi" alanının Orman Bakanlığı’ndan, Gençlik ve Spor Bakanlığı’na tahsisini görüştü.


ANKARA ZİYARETLERİ OLUMLU GEÇTİ
Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Başkan Yardımcıları Kemal Kahraman ve Ahmet Karadağ, Gençlik ve Spor Bakanlığı Bakan Yardımcısı  İhsan Selim Baydaş’ı makamında ziyaret etti.

SPOR KOMPLEKSİ YAPILACAK
Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer seçim vaatlerinden birisi olan Hasaneyn Yasakdüzü mevkiinde yapmayı planlanan "Spor kompleksi” için çalışmaları hızlandırdı. Başkan Sezer  “Hasaneyn Yasakdüzü mevkiinde yapmayı planlanan "Spor kompleksi” alanı Orman Bakanlığına ait. Buranın Spor Bakanlığına devri yapılması gerekiyor. Kocaeli İl Müdürlüğü onayladı. Konuyu Gençlik ve Spor Bakanlığı Bakan Yardımcısı  İhsan Selim Baydaş ,ile görüştük. Spor Bakanlığına devri yapıldıktan sonra Belediyemize tahsis çalışması yapılacak. Projemiz hazır. Prosedürlerin tamamlanmasını bekliyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.