LASTİK İŞ

BAŞKAN SEZER VE SEYMEN HEMŞİRELER GÜNÜNÜ KUTLADI

Sağlık 12.05.2021 - 15:53, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

BAŞKAN SEZER VE SEYMEN HEMŞİRELER GÜNÜNÜ KUTLADI

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen ile birlikte; 12 Mayıs Hemşireler Günü nedeniyle, Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi, Gölcük MEDAR Hastanesi Gölcük İlçe Sağlık Müdürlüğü, Gölcük 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu’nda ziyaret ederek, hemşirelerin müstesna günlerini kutladı. Korona Virüs salgını süresince ve öncesinde, fedakârca, özveriyle ve gayretle çalışan hemşirelerin özel günlerini kutlayan Başkan Sezer ve Başkan Seymen hemşirelere çiçek takdim etti.   MUTLU VE HUZURLU GÜNLER DİLEDİ   Hastanesinin servislerinde çalışan hemşirelerin günlerini kutlayan Başkan Sezer yaptığı açıklamada: “12 Mayıs Hemşireler Günü münasebetiyle; mesai mefhumu gözetmeksizin, özellikle; pandemi sürecinde fedakârca çalışan kıymetli hemşirelerimizi, AK Parti İlçe Başkanımız Sayın Çetin Seymen ile birlikte; Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi, Gölcük MEDAR Hastanesi Gölcük İlçe Sağlık Müdürlüğü, Gölcük 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu’nda ziyaret ederek, müstesna günlerini kutladık. Bu vesileyle; ülkemizin her köşesinde sonsuz bir sabır, özveri, gayret ve sevgiyle mesleğini icra eden tüm hemşirelere ve sağlık çalışanlarımıza can-ı gönülden şükranlarımı sunuyor, mutlu ve huzurlu günler diliyorum.  

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen ile birlikte; 12 Mayıs Hemşireler Günü nedeniyle, Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi, Gölcük MEDAR Hastanesi Gölcük İlçe Sağlık Müdürlüğü, Gölcük 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu’nda ziyaret ederek, hemşirelerin müstesna günlerini kutladı. Korona Virüs salgını süresince ve öncesinde, fedakârca, özveriyle ve gayretle çalışan hemşirelerin özel günlerini kutlayan Başkan Sezer ve Başkan Seymen hemşirelere çiçek takdim etti.

 

MUTLU VE HUZURLU GÜNLER DİLEDİ

 

Hastanesinin servislerinde çalışan hemşirelerin günlerini kutlayan Başkan Sezer yaptığı açıklamada: “12 Mayıs Hemşireler Günü münasebetiyle; mesai mefhumu gözetmeksizin, özellikle; pandemi sürecinde fedakârca çalışan kıymetli hemşirelerimizi, AK Parti İlçe Başkanımız Sayın Çetin Seymen ile birlikte; Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi, Gölcük MEDAR Hastanesi Gölcük İlçe Sağlık Müdürlüğü,

Gölcük 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu’nda ziyaret ederek, müstesna günlerini kutladık. Bu vesileyle; ülkemizin her köşesinde sonsuz bir sabır, özveri, gayret ve sevgiyle mesleğini icra eden tüm hemşirelere ve sağlık çalışanlarımıza can-ı gönülden şükranlarımı sunuyor, mutlu ve huzurlu günler diliyorum.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.