LASTİK İŞ

BAŞKAN SEZER, GÖLCÜK’ÜN GURURU RAMAZAN SARI’NIN AVRUPA ŞAMPİYONLUĞUNU KUTLADI

Spor 31.05.2021 - 16:49, Güncelleme: 01.06.2021 - 10:25
 

BAŞKAN SEZER, GÖLCÜK’ÜN GURURU RAMAZAN SARI’NIN AVRUPA ŞAMPİYONLUĞUNU KUTLADI

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, U-23 Avrupa Güreş Şampiyonası'nda, 79 kiloda Avrupa Şampiyonu olan Gölcükün Altın Çocuğu, Milli Sporcu Ramazan Sarı’yı makamında ağırladı.

Ziyarette, babası İshak Sarı ve yetişmesinde büyük emekleri olan değerleri hocaları da yer aldı.  DAHA NİCE ŞAMPİYONALARDA BAŞARI DİLEDİ Sarı’ya hediye takdim eden Başkan Sezer yaptığı açıklamada: “İlçemizin ve ülkemizin gururu, Milli Sporcumuz Ramazan Sarı kardeşimi bu önemli başarısından dolayı can-ı gönülden kutluyor, daha nice uluslararası şampiyonalarda İstiklal Marşımızın okutup, göndere Türk Bayrağımızı çektirmesini diliyorum. Başta ailesini, yetişmesinde emeği geçenleri de tebrik ediyorum” dedi. HEDEF DÜNYA ŞAMPİYONASI Başkan Sezer’e verdiği destek ve katkılarından ötürü teşekkür eden Milli Sporcu Ramazan Sarı’da bundan sonraki hedefinin Dünya Şampiyonası olduğunu belirtti ve “Gölcük’e ve ülkemize bu gururu da yaşatmak istiyorum” dedi. 
Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, U-23 Avrupa Güreş Şampiyonası'nda, 79 kiloda Avrupa Şampiyonu olan Gölcükün Altın Çocuğu, Milli Sporcu Ramazan Sarı’yı makamında ağırladı.

Ziyarette, babası İshak Sarı ve yetişmesinde büyük emekleri olan değerleri hocaları da yer aldı. 

DAHA NİCE ŞAMPİYONALARDA BAŞARI DİLEDİ

Sarı’ya hediye takdim eden Başkan Sezer yaptığı açıklamada: “İlçemizin ve ülkemizin gururu, Milli Sporcumuz Ramazan Sarı kardeşimi bu önemli başarısından dolayı can-ı gönülden kutluyor, daha nice uluslararası şampiyonalarda İstiklal Marşımızın okutup, göndere Türk Bayrağımızı çektirmesini diliyorum. Başta ailesini, yetişmesinde emeği geçenleri de tebrik ediyorum” dedi.

HEDEF DÜNYA ŞAMPİYONASI

Başkan Sezer’e verdiği destek ve katkılarından ötürü teşekkür eden Milli Sporcu Ramazan Sarı’da bundan sonraki hedefinin Dünya Şampiyonası olduğunu belirtti ve “Gölcük’e ve ülkemize bu gururu da yaşatmak istiyorum” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.