LASTİK İŞ
ismail

BAŞKAN SEZER GENÇLERLE BULUŞTU

Gündem 17.12.2019 - 13:19, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BAŞKAN SEZER GENÇLERLE BULUŞTU

Gölcük Yurdu’nda kalan gençlerle ‘KYK Hasbihali’ programına katılan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, gençlerine kendisine yönelttiği soruları cevaplandırdı.

Gençlerin sorularına samimi cevaplar verdi Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Düzağaç Mahallesi’nde bulunan Gölcük Yurdu’nda kalan gençler için düzenlenen ‘KYK Hasbihali’ adlı programa katılarak, programa renk kattı. Program esnasında kendisini tanıtan ve Belediye Başkanlığı görevini anlatan Başkan Sezer, başarıya ulaşmanın tek yolunun sabır ve çok çalışmaktan geçtiğini vurguladı. Gençlerin kendisine yönelttiği sorulara samimi cevap veren Başkan Sezer, ‘Bugün Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü’ne bağlı Düzağaç Mahallemizde bulunan Gölcük Yurdu’nda kalan geleceğimizin teminatı genç kardeşlerimizle “KYK Hasbihali” programında, bir araya geldik. Öğrenci kardeşlerimizin sorularını yanıtlayıp, kendileriyle hoş bir sohbet gerçekleştirdik’ dedi.
Gölcük Yurdu’nda kalan gençlerle ‘KYK Hasbihali’ programına katılan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, gençlerine kendisine yönelttiği soruları cevaplandırdı.

Gençlerin sorularına samimi cevaplar verdi

Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Düzağaç Mahallesi’nde bulunan Gölcük Yurdu’nda kalan gençler için düzenlenen ‘KYK Hasbihali’ adlı programa katılarak, programa renk kattı. Program esnasında kendisini tanıtan ve Belediye Başkanlığı görevini anlatan Başkan Sezer, başarıya ulaşmanın tek yolunun sabır ve çok çalışmaktan geçtiğini vurguladı. Gençlerin kendisine yönelttiği sorulara samimi cevap veren Başkan Sezer, ‘Bugün Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü’ne bağlı Düzağaç Mahallemizde bulunan Gölcük Yurdu’nda kalan geleceğimizin teminatı genç kardeşlerimizle “KYK Hasbihali” programında, bir araya geldik. Öğrenci kardeşlerimizin sorularını yanıtlayıp, kendileriyle hoş bir sohbet gerçekleştirdik’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.