LASTİK İŞ
ismail

BAŞKAN SEZER'DEN BAYRAM ZİYARETİ

Gündem 28.05.2020 - 18:48, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BAŞKAN SEZER'DEN BAYRAM ZİYARETİ

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Ramazan bayramı nedeni ile gazetemizi ziyaret ederek bayramımızı kutladı.

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Baryam nedeni ile gazetemizi ziyaret etti. Gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Ersin Akboyun ve çalışanların bayramını kutlayan Başkan Sezer “Pandemi nedeni ile bayram ziyaretini geç yaptık. Bayramınız kutlu olsun. İnşallah kısa sürede bu illet hastalıktan kurtulur. Daha güzel bayramlar yaşarız. Aynı zamanda Yeni Gölcük Gazetesinin 11. yıl dönümü kutlu olsun. Daha nice güzel yıllar dilerim ”dedi. Ziyaretten dolayı Ersin Akboyun, Başkan Sezer’e teşekkür etti.
Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Ramazan bayramı nedeni ile gazetemizi ziyaret ederek bayramımızı kutladı.

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Baryam nedeni ile gazetemizi ziyaret etti. Gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Ersin Akboyun ve çalışanların bayramını kutlayan Başkan Sezer “Pandemi nedeni ile bayram ziyaretini geç yaptık. Bayramınız kutlu olsun. İnşallah kısa sürede bu illet hastalıktan kurtulur. Daha güzel bayramlar yaşarız. Aynı zamanda Yeni Gölcük Gazetesinin 11. yıl dönümü kutlu olsun. Daha nice güzel yıllar dilerim ”dedi.
Ziyaretten dolayı Ersin Akboyun, Başkan Sezer’e teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.