LASTİK İŞ
ismail

BAŞKAN SEZER’D YILIN ÖĞRETMENİNİ TEBRİK ETTİ

Eğitim 30.11.2020 - 16:41, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

BAŞKAN SEZER’D YILIN ÖĞRETMENİNİ TEBRİK ETTİ

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Millî Eğitim Bakanlığı tarafından Kocaeli’nde "Yılın Öğretmeni" seçilen Merve Yağcı’yı görev yaptığı Gölcük Düzağaç Anaokulu’nda ziyaret etti. ÜSTÜN BAŞARILAR DİLEDİ Yağcı’dan projeleri hakkında bilgi alan Başkan Sezer yaptığı açıklamada: “Başarısıyla bizleri ziyadesiyle memnun eden Merve öğretmenimizi can-ı gönülden tebrik ediyorum. Geleceğimizin teminatı yavrularımıza daha iyi eğitim vermek amacıyla ürettiği projelerde üstün başarılarının da devamını diliyorum” dedi. BAŞKAN SEZER’E TEŞEKKÜR ETTİ Başarılı Öğretmen Merve Yağcı’da nazik ziyareti için Başkan Sezer’e teşekkürlerini iletti ve projelerinin başarıya ulaşması için gayretle çalışmayı sürdüreceğini söyledi.

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Millî Eğitim Bakanlığı tarafından Kocaeli’nde "Yılın Öğretmeni" seçilen Merve Yağcı’yı görev yaptığı Gölcük Düzağaç Anaokulu’nda ziyaret etti.

ÜSTÜN BAŞARILAR DİLEDİ

Yağcı’dan projeleri hakkında bilgi alan Başkan Sezer yaptığı açıklamada: “Başarısıyla bizleri ziyadesiyle memnun eden Merve öğretmenimizi can-ı gönülden tebrik ediyorum. Geleceğimizin teminatı yavrularımıza daha iyi eğitim vermek amacıyla ürettiği projelerde üstün başarılarının da devamını diliyorum” dedi.

BAŞKAN SEZER’E TEŞEKKÜR ETTİ

Başarılı Öğretmen Merve Yağcı’da nazik ziyareti için Başkan Sezer’e teşekkürlerini iletti ve projelerinin başarıya ulaşması için gayretle çalışmayı sürdüreceğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.