LASTİK İŞ
ismail

BAŞKAN SEZER: BİR GÜNÜ DAHİ BOŞ GEÇİRMEDİK

Gölcük 12.03.2021 - 11:08, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

BAŞKAN SEZER: BİR GÜNÜ DAHİ BOŞ GEÇİRMEDİK

AK Parti Gölcük İlçe Başkanlığı Yerel Yönetimler İstişare Toplantısı’nda konuşan Başkan Sezer: “Göreve seçildiğimiz günden bu yana bir günü dahi boş geçirmedik. Gölcük’ün cehresini değiştirmek için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

 Parti Gölcük İlçe Başkanlığı Yerel Yönetimler İstişare Toplantısı, Değirmendere Kültür Merkezinde yapıldı. Korana Virüs salgını tedbirleri kapsamında katılımın sınırlı tutulduğu Yerel Yönetimler İstişare Toplantısı’na; Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Yaşar Çakmak, AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Gençlik Kolları Başkanı Tarık Karayel ve Gençlik Kolları Yönetimi, Kadın Kolları Başkanı Saime Yelken ve Kadın Kolları Yönetimi, Mahalle Başkanları, Mahalle Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarının katılımıyla gerçekleştirildi. 2023 SEÇİMİNDEN ZAFERLE ÇIKACAĞIZ Toplantı şehitlerimiz için saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. İlçe Başkanı Çetin Seymen yaptığı konuşmada: “Korana Virüs sürecinde rağmen Gölcük’te hiçbir yatırımın durmadığını, aksine tüm hızıyla devam ettiğini söyledi ve “Kocaeli Büyükşehir ve Gölcük Belediyemiz kentin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak çok önemli projelere imza atıyorlar, atmaya da devam edecekler” dedi. Seymen ayrıca AK Parti’nin 2023 seçimlerden de zaferle çıkacağını söyledi. GÖLCÜK ÇOK ŞANSLI BİR İLÇE Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Yaşar Çakmak ise yaptığı konuşmada: “Gölcük; gece gündüz, biran an bile dinlenmeden çalışan bir belediye başkanı olduğu için çok şanslı. Başkanımızla birlikte yaptığımız çalışmalardan buna şahidim. Uyum için Gölcük’e hizmet üretmeye devam edeceğiz” dedi.  GÖLCÜK’ÜN CEHRESİNİ DEĞİŞTİRMEYE DEVAM EDECEĞİZ Başkan Sezer toplantı da hazırlanan sunum üzerinden seçimden günümüze geçen 2 yılda yaptığı faaliyetleri anlattı. Bir günü dahi boş geçirmedik diyen Başkan Sezer: “Seçim beyannamemizde hemşehrilerimize yapmayı taahhüt ettiğimiz tüm projeler üzerinde çalışmalarımız devam ediyor. Bazı projeleri gerçekleştirdik, bazı projelerinde hazırlıklarını yaptık. Bir bir projelerimizi hayata geçirerek, Gölcük’ün cehresini değiştirmeye devam edeceğiz” dedi. Başkan Sezer ayrıca; AK Parti Gölcük İlçe Başkanlığı Yerel Yönetimler İstişare Toplantısı'na katılan tüm teşkilat üyelerine teşekkür etti. Soru cevap yapılması sonrasında yerel yönetimler istişare toplantısı son buldu.  
AK Parti Gölcük İlçe Başkanlığı Yerel Yönetimler İstişare Toplantısı’nda konuşan Başkan Sezer: “Göreve seçildiğimiz günden bu yana bir günü dahi boş geçirmedik. Gölcük’ün cehresini değiştirmek için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

 Parti Gölcük İlçe Başkanlığı Yerel Yönetimler İstişare Toplantısı, Değirmendere Kültür Merkezinde yapıldı. Korana Virüs salgını tedbirleri kapsamında katılımın sınırlı tutulduğu Yerel Yönetimler İstişare Toplantısı’na; Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Yaşar Çakmak, AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Gençlik Kolları Başkanı Tarık Karayel ve Gençlik Kolları Yönetimi, Kadın Kolları Başkanı Saime Yelken ve Kadın Kolları Yönetimi, Mahalle Başkanları, Mahalle Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarının katılımıyla gerçekleştirildi.

2023 SEÇİMİNDEN ZAFERLE ÇIKACAĞIZ

Toplantı şehitlerimiz için saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. İlçe Başkanı Çetin Seymen yaptığı konuşmada: “Korana Virüs sürecinde rağmen Gölcük’te hiçbir yatırımın durmadığını, aksine tüm hızıyla devam ettiğini söyledi ve “Kocaeli Büyükşehir ve Gölcük Belediyemiz kentin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak çok önemli projelere imza atıyorlar, atmaya da devam edecekler” dedi. Seymen ayrıca AK Parti’nin 2023 seçimlerden de zaferle çıkacağını söyledi.

GÖLCÜK ÇOK ŞANSLI BİR İLÇE

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Yaşar Çakmak ise yaptığı konuşmada: “Gölcük; gece gündüz, biran an bile dinlenmeden çalışan bir belediye başkanı olduğu için çok şanslı. Başkanımızla birlikte yaptığımız çalışmalardan buna şahidim. Uyum için Gölcük’e hizmet üretmeye devam edeceğiz” dedi. 

GÖLCÜK’ÜN CEHRESİNİ DEĞİŞTİRMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Başkan Sezer toplantı da hazırlanan sunum üzerinden seçimden günümüze geçen 2 yılda yaptığı faaliyetleri anlattı. Bir günü dahi boş geçirmedik diyen Başkan Sezer: “Seçim beyannamemizde hemşehrilerimize yapmayı taahhüt ettiğimiz tüm projeler üzerinde çalışmalarımız devam ediyor. Bazı projeleri gerçekleştirdik, bazı projelerinde hazırlıklarını yaptık. Bir bir projelerimizi hayata geçirerek, Gölcük’ün cehresini değiştirmeye devam edeceğiz” dedi. Başkan Sezer ayrıca; AK Parti Gölcük İlçe Başkanlığı Yerel Yönetimler İstişare Toplantısı'na katılan tüm teşkilat üyelerine teşekkür etti. Soru cevap yapılması sonrasında yerel yönetimler istişare toplantısı son buldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.