BAŞKAN SEZER ACIYI PAYLAŞMAK VE MANEVİ DESTEK OLMAK İÇİN İZMİR’E GİDİYOR

31.10.2020 - 22:23, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

BAŞKAN SEZER ACIYI PAYLAŞMAK VE MANEVİ DESTEK OLMAK İÇİN İZMİR’E GİDİYOR

  17 Ağustos Depremi’ni yaşayan Gölcük, İzmir’de yaşanan depremde İzmirlilerin yaşadığı zorlukları, çektikleri sıkıntıları en iyi anlayan ilçedir. 1999 depreminden sonra İzmir’in merhum Belediye Başkanı Ahmet Piriştina ve İzmirliler, son ana kadar Gölcüklülere büyük destek olmuşlardı. Bunun bilincinde olan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ve Gölcüklüler, Elazığ depreminde de olduğu gibi tüm imkanlarıyla İzmir’e destek vermek için çabalıyor.  SİYASİ PARTİ İLÇE BAŞKANLARIYLA BİRLİKTE GİDİYOR Dün depremin hemen akabinde bir miktar yardım malzemesiyle İzmir’e 10 kişi ile hareket eden GESOTİM’den sonra, bugün de; gıda, battaniye ve sağlık malzemesi taşıyan tır İzmir’e uğurlandı. Yarında, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, siyasi parti ilçe başkanları ve Gölcük Kent Konseyi Başkanı Metin Şentürk ile birlikte İzmirlilerin acısını paylaşmak ve manevi destek olmak için sabah saatlerinde İzmir’e gidecek. 

 

17 Ağustos Depremi’ni yaşayan Gölcük, İzmir’de yaşanan depremde İzmirlilerin yaşadığı zorlukları, çektikleri sıkıntıları en iyi anlayan ilçedir. 1999 depreminden sonra İzmir’in merhum Belediye Başkanı Ahmet Piriştina ve İzmirliler, son ana kadar Gölcüklülere büyük destek olmuşlardı. Bunun bilincinde olan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ve Gölcüklüler, Elazığ depreminde de olduğu gibi tüm imkanlarıyla İzmir’e destek vermek için çabalıyor. 

SİYASİ PARTİ İLÇE BAŞKANLARIYLA BİRLİKTE GİDİYOR

Dün depremin hemen akabinde bir miktar yardım malzemesiyle İzmir’e 10 kişi ile hareket eden GESOTİM’den sonra, bugün de; gıda, battaniye ve sağlık malzemesi taşıyan tır İzmir’e uğurlandı. Yarında, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, siyasi parti ilçe başkanları ve Gölcük Kent Konseyi Başkanı Metin Şentürk ile birlikte İzmirlilerin acısını paylaşmak ve manevi destek olmak için sabah saatlerinde İzmir’e gidecek. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.