LASTİK İŞ
ismail

BAŞKAN ELLİBEŞ'İN TESTİ POZİTİF ÇIKTI

15.11.2020 - 19:12, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

BAŞKAN ELLİBEŞ'İN TESTİ POZİTİF ÇIKTI

Eşinin Koronavirüse yakalanması sonucu kongreye katılamayan Kocaeli AK Parti il Başkanı Mehmet Ellibeş'in testi pozitif çıktı.

Eşi Feriha Ellibeş'in Koronavirüse yakalanması sonucu kongreye katılamayan Kocaeli AK Parti il Başkanı Mehmet Ellibeş'in testi pozitif çıktı.   Kocaeli AK Parti teşkilatından yapılan açıklamaya göre; Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle 8 Kasım 2020 Pazar günü gerçekleşen 7.Olağan İl Kongremiz, İnandığı Yolda Yürüyen güçlü AK Parti Teşkilatımız için yeni bir başlangıç olmuştur.  Büyük bir coşku ve heyecanla icra ettiğimiz kongremizde önceliğimiz elbette ki, içinde bulunduğumuz pandemi kuralları ve kongremize katılan herkesin sağlığı olmuştur. Bu konuda gerekli tedbirlerin tamamı alınmış ve değerli delegasyonumuzun büyük bir teveccühü ile yeniden göreve seçilen AK Parti Kocaeli İl Başkanımız Sn.Mehmet Ellibeş’in eşi Feriha Hanımefendi’nin Kovid-19 Testi Pozitif çıktığından kendisi de temaslı olarak kongreye katılmamıştır.   Koronaya yakalandı AK Parti Kocaeli İl Başkanımız Mehmet Ellibeş’in yaklaşık bir haftadır izole şekilde evinde istirahati devam ederken testleri düzenli şekilde yapılmıştır. Bugüne kadar yapılan testleri negatif seyrederken, bugün yapılan son testi maalesef pozitif olarak çıkmıştır. Süreç bu nedenle yeni bir döneme girmiş ve  Ellibeş’in Kovid-19 tedavisi başlamıştır.   FERİHA ELLİBEŞ'İN DURUMU İYİ AK Parti Kocaeli İl Başkanımız Sn.Mehmet Ellibeş ile kıymetli eşi Feriha Hanım’ın sağlık durumlarının gayet iyi olduğunu belirtmek isteriz. Ancak tüm Kovid-19 virüsü bulaşan vatandaşlarımız gibi tedavi süreci başlamıştır. Bu süreçte yönetim kurulumuz öncülüğünde teşkilat çalışmalarımız aksamadan devam edecektir. İl Başkanımız Sayın Mehmet Ellibeş ve bütün Kovid-19 tedavisi gören vatandaşlarımıza acil şifalar diler, sağlık çalışanlarımıza gösterdikleri özveri için teşekkür ederiz.
Eşinin Koronavirüse yakalanması sonucu kongreye katılamayan Kocaeli AK Parti il Başkanı Mehmet Ellibeş'in testi pozitif çıktı.

Eşi Feriha Ellibeş'in Koronavirüse yakalanması sonucu kongreye katılamayan Kocaeli AK Parti il Başkanı Mehmet Ellibeş'in testi pozitif çıktı.

 

Kocaeli AK Parti teşkilatından yapılan açıklamaya göre;

Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle 8 Kasım 2020 Pazar günü gerçekleşen 7.Olağan İl Kongremiz, İnandığı Yolda Yürüyen güçlü AK Parti Teşkilatımız için yeni bir başlangıç olmuştur.  Büyük bir coşku ve heyecanla icra ettiğimiz kongremizde önceliğimiz elbette ki, içinde bulunduğumuz pandemi kuralları ve kongremize katılan herkesin sağlığı olmuştur.

Bu konuda gerekli tedbirlerin tamamı alınmış ve değerli delegasyonumuzun büyük bir teveccühü ile yeniden göreve seçilen AK Parti Kocaeli İl Başkanımız Sn.Mehmet Ellibeş’in eşi Feriha Hanımefendi’nin Kovid-19 Testi Pozitif çıktığından kendisi de temaslı olarak kongreye katılmamıştır.

 

Koronaya yakalandı

AK Parti Kocaeli İl Başkanımız Mehmet Ellibeş’in yaklaşık bir haftadır izole şekilde evinde istirahati devam ederken testleri düzenli şekilde yapılmıştır. Bugüne kadar yapılan testleri negatif seyrederken, bugün yapılan son testi maalesef pozitif olarak çıkmıştır. Süreç bu nedenle yeni bir döneme girmiş ve  Ellibeş’in Kovid-19 tedavisi başlamıştır.

 

FERİHA ELLİBEŞ'İN DURUMU İYİ

AK Parti Kocaeli İl Başkanımız Sn.Mehmet Ellibeş ile kıymetli eşi Feriha Hanım’ın sağlık durumlarının gayet iyi olduğunu belirtmek isteriz. Ancak tüm Kovid-19 virüsü bulaşan vatandaşlarımız gibi tedavi süreci başlamıştır. Bu süreçte yönetim kurulumuz öncülüğünde teşkilat çalışmalarımız aksamadan devam edecektir. İl Başkanımız Sayın Mehmet Ellibeş ve bütün Kovid-19 tedavisi gören vatandaşlarımıza acil şifalar diler, sağlık çalışanlarımıza gösterdikleri özveri için teşekkür ederiz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.