BAŞKAN ÇARDAK'A EN GÜZEL HEDİYE 3 PUAN OLDU

Spor 11.02.2021 - 19:28, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

BAŞKAN ÇARDAK'A EN GÜZEL HEDİYE 3 PUAN OLDU

Ligde aldığı iyi sonuçlarla Hızla toparlanan Gölcükspor bugün zorlu Karşıyaka deplasmanından da 3 puanla döndü. Galibiyetin ardından soyunma odası bayram yerine dönerken futbolcular 3 puanı aynı zamanda BUGÜN doğum günü de olan Hüseyin Çardak'a hediye etti.

Antalya kampı sonrası belirgin bir toparlanma yaşayan ve yapılan transferlerle de daha da güçlenen Gölcükspor da kötü günler geride kalıyor. Kırmızı Siyahlılar, Karşıyaka dan aldıkları 3 puanla yükselişlerine devam ettiler. Gölcüksporlu futbolcular alınan galibiyeti bugün aynı zamanda doğum günü de olan Başkan Hüseyin Çardak'a hediye ettiler.  Başkan Çardak yaptığı açıklamada "Şahsıma bu özel günde en özel en anlamlı hediye ile doğum günü hediyesi olarak deplasmanda net bir skorla üç puanı hediye eden başta teknik ekibimi, oyuncularımı ve yönetim kurulunda emek veren yol arkadaşlarımı canı gönülden tebrik ediyorum her birini alınlarından öpüyorum. daha güzel günlerin beklediğini sabırla gayretle çalışarak bir ve birlik olarak daha iyi işler yapacağımıza olan inancın artarak devamını beklediğimi birkez daha yinelemek isterim biz büyük bir aileyiz Allah emeklerimizi gayretlerimizi boşa çıkarmasın inşallah.." dedi.
Ligde aldığı iyi sonuçlarla Hızla toparlanan Gölcükspor bugün zorlu Karşıyaka deplasmanından da 3 puanla döndü. Galibiyetin ardından soyunma odası bayram yerine dönerken futbolcular 3 puanı aynı zamanda BUGÜN doğum günü de olan Hüseyin Çardak'a hediye etti.

Antalya kampı sonrası belirgin bir toparlanma yaşayan ve yapılan transferlerle de daha da güçlenen Gölcükspor da kötü günler geride kalıyor. Kırmızı Siyahlılar, Karşıyaka dan aldıkları 3 puanla yükselişlerine devam ettiler.

Gölcüksporlu futbolcular alınan galibiyeti bugün aynı zamanda doğum günü de olan Başkan Hüseyin Çardak'a hediye ettiler. 

Başkan Çardak yaptığı açıklamada "Şahsıma bu özel günde en özel en anlamlı hediye ile doğum günü hediyesi olarak deplasmanda net bir skorla üç puanı hediye eden başta teknik ekibimi, oyuncularımı ve yönetim kurulunda emek veren yol arkadaşlarımı canı gönülden tebrik ediyorum her birini alınlarından öpüyorum. daha güzel günlerin beklediğini sabırla gayretle çalışarak bir ve birlik olarak daha iyi işler yapacağımıza olan inancın artarak devamını beklediğimi birkez daha yinelemek isterim biz büyük bir aileyiz Allah emeklerimizi gayretlerimizi boşa çıkarmasın inşallah.." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.