BAŞİSKELE DE “ OSMANLICA“ KOMEDİSİ !

Kocaeli 20.12.2014 - 14:00, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

BAŞİSKELE DE “ OSMANLICA“ KOMEDİSİ !

AKP Başiskele İlçe Kongresi'nde Osmanlıca diye Arapça yazılı pankart açıldı...Pankartın Osmanlıca değil Arapça olduğunu ise eski bakan Nihat Ergün fark ederek uyardı !...

AKP üyeleri ilçe kongresinde yöneticilere hoş görünmek için hazırladıkları pankartlarla rezil oldu. Kürsüye çıkan eski bakan Nihat Ergün, “Bu pankartı Osmanlıca yazmaya çalışmışsınız ama pankarttaki yazı Osmanlıca değil, Arapça”dedi.   AKP’nin Kocaeli Başiskele İlçe Kongresi’nde partililer son günlerin modası Osmanlıca’yı ne kadar benimsediklerini göstermek için kongre salonunu pankartlarla doldurdu. Salonda Arapça olarak yazılmış “Gururumuz Osmanlının Torunlarıyız” ve “Kadınsız Bir Siyaset, Kadınsız Bir Demokrasi, Sadece Kadınlar İçin Değil Toplum İçin Eksikliktir”pankartları yer aldı. Kürsüye çıkan eski bakan Nihat Ergün, “Bu pankartı Osmanlıca yazmaya çalışmışsınız ama pankarttaki yazı Osmanlıca değil, Arapça” dedi. 
AKP Başiskele İlçe Kongresi'nde Osmanlıca diye Arapça yazılı pankart açıldı...Pankartın Osmanlıca değil Arapça olduğunu ise eski bakan Nihat Ergün fark ederek uyardı !...

AKP üyeleri ilçe kongresinde yöneticilere hoş görünmek için hazırladıkları pankartlarla rezil oldu. Kürsüye çıkan eski bakan Nihat Ergün, “Bu pankartı Osmanlıca yazmaya çalışmışsınız ama pankarttaki yazı Osmanlıca değil, Arapça”dedi.

 

AKP’nin Kocaeli Başiskele İlçe Kongresi’nde partililer son günlerin modası Osmanlıca’yı ne kadar benimsediklerini göstermek için kongre salonunu pankartlarla doldurdu. Salonda Arapça olarak yazılmış “Gururumuz Osmanlının Torunlarıyız” ve “Kadınsız Bir Siyaset, Kadınsız Bir Demokrasi, Sadece Kadınlar İçin Değil Toplum İçin Eksikliktir”pankartları yer aldı. Kürsüye çıkan eski bakan Nihat Ergün, “Bu pankartı Osmanlıca yazmaya çalışmışsınız ama pankarttaki yazı Osmanlıca değil, Arapça” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.