LASTİK İŞ

BAKAN KOCA'DAN KOCAELİ AÇIKLAMASI

Sağlık 20.03.2021 - 11:27, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

BAKAN KOCA'DAN KOCAELİ AÇIKLAMASI

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüsü vaka sayılarının artış gösterdiği, Kocaeli'nin de aralarında bulunduğu illerle koordinasyon toplantısı yaptığını duyurdu.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından vaka sayılarının artış gösterdiği Kocaeli'nin de aralarında bulunduğu illerle koordinasyon toplantısı yaptıklarını, il yöneticileri ile tedbir ve uygulamaları istişare ettiklerini duyurdu. KISITLAMA UYARISI Vatandaşlara tedbir uyarısında bulunan Bakan Koca, “Kısıtlamaları bir daha gelmemek üzere kaldırabilecek olan bizleriz. Virüs yok olmadı, tedbirlere uymak zorundayız” dedi. YENİ VAKA SAYISI 21 BİNİN ÜSTÜNDE Sağlık Bakanlığı’nın açıkladığı güncel corona virüsü verilerine göre semptom gösteren 934 hastayla birlikte 21 bin 30 yeni vaka tespit edilirken 87 kişi hayatını kaybetti. Yeni vaka sayısında düne göre artış yaşandı.
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüsü vaka sayılarının artış gösterdiği, Kocaeli'nin de aralarında bulunduğu illerle koordinasyon toplantısı yaptığını duyurdu.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından vaka sayılarının artış gösterdiği Kocaeli'nin de aralarında bulunduğu illerle koordinasyon toplantısı yaptıklarını, il yöneticileri ile tedbir ve uygulamaları istişare ettiklerini duyurdu.

KISITLAMA UYARISI
Vatandaşlara tedbir uyarısında bulunan Bakan Koca, “Kısıtlamaları bir daha gelmemek üzere kaldırabilecek olan bizleriz. Virüs yok olmadı, tedbirlere uymak zorundayız” dedi.

YENİ VAKA SAYISI 21 BİNİN ÜSTÜNDE
Sağlık Bakanlığı’nın açıkladığı güncel corona virüsü verilerine göre semptom gösteren 934 hastayla birlikte 21 bin 30 yeni vaka tespit edilirken 87 kişi hayatını kaybetti. Yeni vaka sayısında düne göre artış yaşandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.