LASTİK İŞ
ismail

BABA TUTUKLANDI ANNE SERBEST KALDI

Gündem 25.09.2018 - 16:31, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BABA TUTUKLANDI ANNE SERBEST KALDI

Otomobillerinin yakıt deposuna gizlenmiş 5 kilo 500 gram eroin ele geçirilen ailenin babası tutuklandı

Yürütülen istihbarat çalışmaları sonucunda Van'dan İstanbul'a uyuşturucu sevkıyatı yapılacağı bilgisi alan Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri operasyon düzenledi. TEM Otoyolu Kocaeli geçişinde polis ekiplerince durdurulan araç, emniyete götürülerek narkotik köpeği 'Stark' ile arama yapıldı. Koltuğun altında bulunan yakıt deposu kapağını açan ekipler, plastik turşu kavanozları içine yerleştirilerek zulalanmış halde 5 kilo 500 gram eroin ele geçirdi. Aracında aile süsü vererek uyuşturucu sevkiyatı yapan baba S.E. ve anne E.E., kızları N.E. ile birlikte gözaltına alındı. Emniyetteki işlemeleri tamamlanan şahıslar daha sonra Kocaeli Adliyesine sevk edildi. Şahıslardan baba S.E. çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderilirken, eşi E.E. serbest bırakıldı.   
Otomobillerinin yakıt deposuna gizlenmiş 5 kilo 500 gram eroin ele geçirilen ailenin babası tutuklandı

Yürütülen istihbarat çalışmaları sonucunda Van'dan İstanbul'a uyuşturucu sevkıyatı yapılacağı bilgisi alan Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri operasyon düzenledi. TEM Otoyolu Kocaeli geçişinde polis ekiplerince durdurulan araç, emniyete götürülerek narkotik köpeği 'Stark' ile arama yapıldı. Koltuğun altında bulunan yakıt deposu kapağını açan ekipler, plastik turşu kavanozları içine yerleştirilerek zulalanmış halde 5 kilo 500 gram eroin ele geçirdi. Aracında aile süsü vererek uyuşturucu sevkiyatı yapan baba S.E. ve anne E.E., kızları N.E. ile birlikte gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemeleri tamamlanan şahıslar daha sonra Kocaeli Adliyesine sevk edildi.

Şahıslardan baba S.E. çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderilirken, eşi E.E. serbest bırakıldı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.