LASTİK İŞ

AYNACI ''YENİ ÜYELERİMİZ İYİLİK HAREKETİNE KATILDI''

Asayiş 25.08.2020 - 18:29, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

AYNACI ''YENİ ÜYELERİMİZ İYİLİK HAREKETİNE KATILDI''

Haftalık toplantı yapan İYİ Parti Gölcük ilçe Başkanı İsmail Aynacı, “ülkemizin kalkınmasına katkı sunan her gelişmeden sevinç duyuyoruz. Ulaşlı'da üyelik standımızı açarak bölgedeki vatandaşlarımızla buluştuk. Yeni üyelerimizi İYİ'ler hareketimize kattık”dedi

GİRESUN HEPİMİZİ ÜZDÜ Parti binasında haftalık toplantını yapan İYİ Parti Gölcük ilçe başkanı İsmail Aynacı  “Öncelikle Giresun'da meydana gelen sel felaketinde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Giresunlu hemşerilerimize en kalbi geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.  Allah ülkemizi sel, orman yangını vb. tüm afetlerden korusun”dedi. YENİ ÜYELERİMİZ İYİLİK HAREKETİNE KATILDI Aynacı “Siyasi çalışmalarımızda, geçtiğimiz hafta sanayi politikalarından sorumlu ilçe başkan yardımcımız Rıdvan Salman'ın düzenlemiş olduğu yemek sonrasında partili arkadaşlarımızla Gölcük'ün yerel sorunları, üyelik çalışmalarımız gibi konularda görüş alışverişinde bulunduk. Bu konuda önemli kararlar alarak bu doğrultudaki çalışmalarımıza başladık.  Ulaşlı'da üyelik standımızı açarak bölgedeki vatandaşlarımızla buluştuk. Yeni üyelerimizi İYİ'ler hareketimize kattık”dedi DOĞALGAZA SEVİNDİK Aynacı “Geçtiğimiz hafta Karadeniz açıklarında bulunduğu ilan edilen doğalgaz kaynağı hepimizi sevindirdi. Umuyoruz ki bu kaynak gibi daha niceleri bulunur ve doğru şekilde değerlendirilir. Vatandaşımızın refah artışına, ülkemizin kalkınmasına katkı sunan her gelişmeden sevinç duyuyoruz” şeklinde konuştu. SEDAT YÜCEL’İ TEBRİK ETTİ Aynacı” İlçemiz siyasetiyle ilgili bir gelişmeyi de dün öğrendik, yeni kurulan DEVA Partisi'nin Gölcük ilçe başkanlığına Gölcük kamuoyunun yakından tanıdığı, tecrübeli siyasetçi Sedat Yücel Bey getirilmiş. Kendisine ve DEVA Partisi camiasına hayırlı olsun dileklerimizi sunuyor, başarılar diliyoruz. Siyasette seçeneklerin çoğalması, rekabetin artması demokrasiyi geliştirir”dedi.  CUMHUR İTTİFAKI KAN KAYBI YAŞIYOR Aynacı “Ancak bilmeliler ki işleri bir o kadar da zordur. Muhalefet olarak karşımızda devletin tüm imkanlarını eline almış ve kullanırken kural tanımayan bir iktidar var. Neyse ki 25 Ekim 2017'de İYİ Parti'nin kurulması ve girdiği iki seçimde aldığı sonuçlar, demokrasimize tarihi bir umut vermiştir ve bugün yeni muhalefet partilerine de siyaset yapabilecekleri bir zemin sağlamıştır. Korku duvarlarındaki en büyük gediği Genel Başkanımız Meral Akşener başta olmak üzere İYİ'ler açmıştır. Bu haberle ortaya çıkan bir şey daha vardır, Cumhur İttifakı'ndaki kan kaybı artık önlenemez ve gizlenemez hale gelmiştir. Allah'ın izni, milletimizin desteği ile 2023 yılında ilk kadın cumhurbaşkanı Sn. Meral Akşener'in siyasetinde ülkemizde hukukun üstünlüğünü, çoğulcu demokrasiyi, üretim ekonomisini, adil gelir dağılımını tesis edecek ve güçlendirilmiş parlamenter sistem ile ülkemizi buluşturacağız. 2024 yılında ise inşallah ilçemiz Gölcük'ü İYİ Belediyecilik ile tanıştıracağız. Saatler bizim lehimize işliyor, hepimiz de bu sorumluluk içerisinde hareket ederek çalışıyoruz” şeklinde açıklama yaptı. Fahri Haner
Haftalık toplantı yapan İYİ Parti Gölcük ilçe Başkanı İsmail Aynacı, “ülkemizin kalkınmasına katkı sunan her gelişmeden sevinç duyuyoruz. Ulaşlı'da üyelik standımızı açarak bölgedeki vatandaşlarımızla buluştuk. Yeni üyelerimizi İYİ'ler hareketimize kattık”dedi

GİRESUN HEPİMİZİ ÜZDÜ
Parti binasında haftalık toplantını yapan İYİ Parti Gölcük ilçe başkanı İsmail Aynacı  “Öncelikle Giresun'da meydana gelen sel felaketinde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Giresunlu hemşerilerimize en kalbi geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.  Allah ülkemizi sel, orman yangını vb. tüm afetlerden korusun”dedi.

YENİ ÜYELERİMİZ İYİLİK HAREKETİNE KATILDI
Aynacı “Siyasi çalışmalarımızda, geçtiğimiz hafta sanayi politikalarından sorumlu ilçe başkan yardımcımız Rıdvan Salman'ın düzenlemiş olduğu yemek sonrasında partili arkadaşlarımızla Gölcük'ün yerel sorunları, üyelik çalışmalarımız gibi konularda görüş alışverişinde bulunduk. Bu konuda önemli kararlar alarak bu doğrultudaki çalışmalarımıza başladık.  Ulaşlı'da üyelik standımızı açarak bölgedeki vatandaşlarımızla buluştuk. Yeni üyelerimizi İYİ'ler hareketimize kattık”dedi

DOĞALGAZA SEVİNDİK
Aynacı “Geçtiğimiz hafta Karadeniz açıklarında bulunduğu ilan edilen doğalgaz kaynağı hepimizi sevindirdi. Umuyoruz ki bu kaynak gibi daha niceleri bulunur ve doğru şekilde değerlendirilir. Vatandaşımızın refah artışına, ülkemizin kalkınmasına katkı sunan her gelişmeden sevinç duyuyoruz” şeklinde konuştu.

SEDAT YÜCEL’İ TEBRİK ETTİ
Aynacı” İlçemiz siyasetiyle ilgili bir gelişmeyi de dün öğrendik, yeni kurulan DEVA Partisi'nin Gölcük ilçe başkanlığına Gölcük kamuoyunun yakından tanıdığı, tecrübeli siyasetçi Sedat Yücel Bey getirilmiş. Kendisine ve DEVA Partisi camiasına hayırlı olsun dileklerimizi sunuyor, başarılar diliyoruz. Siyasette seçeneklerin çoğalması, rekabetin artması demokrasiyi geliştirir”dedi. 

CUMHUR İTTİFAKI KAN KAYBI YAŞIYOR
Aynacı “Ancak bilmeliler ki işleri bir o kadar da zordur. Muhalefet olarak karşımızda devletin tüm imkanlarını eline almış ve kullanırken kural tanımayan bir iktidar var. Neyse ki 25 Ekim 2017'de İYİ Parti'nin kurulması ve girdiği iki seçimde aldığı sonuçlar, demokrasimize tarihi bir umut vermiştir ve bugün yeni muhalefet partilerine de siyaset yapabilecekleri bir zemin sağlamıştır. Korku duvarlarındaki en büyük gediği Genel Başkanımız Meral Akşener başta olmak üzere İYİ'ler açmıştır. Bu haberle ortaya çıkan bir şey daha vardır, Cumhur İttifakı'ndaki kan kaybı artık önlenemez ve gizlenemez hale gelmiştir. Allah'ın izni, milletimizin desteği ile 2023 yılında ilk kadın cumhurbaşkanı Sn. Meral Akşener'in siyasetinde ülkemizde hukukun üstünlüğünü, çoğulcu demokrasiyi, üretim ekonomisini, adil gelir dağılımını tesis edecek ve güçlendirilmiş parlamenter sistem ile ülkemizi buluşturacağız. 2024 yılında ise inşallah ilçemiz Gölcük'ü İYİ Belediyecilik ile tanıştıracağız. Saatler bizim lehimize işliyor, hepimiz de bu sorumluluk içerisinde hareket ederek çalışıyoruz” şeklinde açıklama yaptı.
Fahri Haner

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.