AYNACI ''MİLLETTEN UZAKLAR''

Asayiş 27.10.2020 - 17:08, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

AYNACI ''MİLLETTEN UZAKLAR''

Parti binasında haftalık basın açıklamasını yapan İYİ Parti Gölcük ilçe başkanı İsmail Aynacı, atanmış bakanlar milletin dertlerinden uzaktırlar. Bundan dolayı milletin sıkıntılarını ve dertlerini çözemezler.

3. YAŞIMIZI KUTLADIK Parti binasında basın açıklamasını yapan İYİ Parti Gölcük ilçe başkanı İsmail Aynacı yaptığı açıklamada 3 ana gündem maddesine değinerek şunları dile getirdi. Başkan Aynacı; “Geçtiğimiz pazar günü partimizin üçüncü kuruluş yıldönümünü büyük bir heyecan ve mutluluk içerisinde kutladık. Anıtpark'ta Atamızın büstüne çelenk sunumu ile başlayan programımızı Gölcük esnafımıza İYİ' lik için bir fidan dik diyerek fidan hediye ederek tamamladık. İnşallah önümüzdeki kuruluş yıl dönümlerimizi ülkemizi ve milletimizi daha İYİ şartlara kavuşturacağımız iktidarımızda kutlamak nasip olur.  MİLLETTEN UZAKLAR Geçtiğimiz gün Malatya'da sayın cumhurbaşkanının evimize ekmek götüremiyoruz diyen esnafa bana abartıyorsun gibi geldi al keyif çayı iç demesi milletin adamı olma iddiasıyla siyaset yapan bir liderin cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ve saray yaşantısı sonucunda milletinden ne kadar uzaklaştığını hepimizin gözleri önüne serdi.  Atanmış bakanlar halkın dertlerini okumaktan uzaktır. Meclisin işlevsizleştirilmesi nedeniyle milletvekilleri de etkin olamamaktadır. İşte tüm bu yapısal sorunların neticesinde dertli bir millet ve derdi çözecek tek makam olarak milletinden gittikçe uzaklaşan bir saray bürokrasisi bulunmaktadır. İç siyaset uğruna kutsal değerlerimizi hedef alan Fransa yönetimini şiddetle kınıyoruz. Birileri yeni tanımış olabilir ama Fransa denilince bizim aklımıza ilk önce Şehit Kamil gelmektedir. Fransa tarihindeki ayıplar, utançlar silsilesine bir yenisini eklemiştir.  SOKAK KÖPEKLERİNE ÇÖZÜM BEKLİYORUZ Gölcük Belediyesi defalarca dile getirdiğimiz sokak köpekleri konusuna duyarsız kalmıştır. Bugün küçük bir evladımızın sokak köpeklerinin saldırısı sonucu yaralandığını üzülerek öğrendik. Çözüm üretmek için ne bekliyorsunuz? Gölcük'ün sorunlarını öğrenmekten uzaksanız açın geçmiş basın bildirilerimizi okuyun hepsini tane tane anlattık anlatmaya da devam edeceğiz” şeklinde ifade etti.
Parti binasında haftalık basın açıklamasını yapan İYİ Parti Gölcük ilçe başkanı İsmail Aynacı, atanmış bakanlar milletin dertlerinden uzaktırlar. Bundan dolayı milletin sıkıntılarını ve dertlerini çözemezler.

3. YAŞIMIZI KUTLADIK
Parti binasında basın açıklamasını yapan İYİ Parti Gölcük ilçe başkanı İsmail Aynacı yaptığı açıklamada 3 ana gündem maddesine değinerek şunları dile getirdi. Başkan Aynacı; “Geçtiğimiz pazar günü partimizin üçüncü kuruluş yıldönümünü büyük bir heyecan ve mutluluk içerisinde kutladık. Anıtpark'ta Atamızın büstüne çelenk sunumu ile başlayan programımızı Gölcük esnafımıza İYİ' lik için bir fidan dik diyerek fidan hediye ederek tamamladık. İnşallah önümüzdeki kuruluş yıl dönümlerimizi ülkemizi ve milletimizi daha İYİ şartlara kavuşturacağımız iktidarımızda kutlamak nasip olur. 

MİLLETTEN UZAKLAR
Geçtiğimiz gün Malatya'da sayın cumhurbaşkanının evimize ekmek götüremiyoruz diyen esnafa bana abartıyorsun gibi geldi al keyif çayı iç demesi milletin adamı olma iddiasıyla siyaset yapan bir liderin cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ve saray yaşantısı sonucunda milletinden ne kadar uzaklaştığını hepimizin gözleri önüne serdi.  Atanmış bakanlar halkın dertlerini okumaktan uzaktır. Meclisin işlevsizleştirilmesi nedeniyle milletvekilleri de etkin olamamaktadır. İşte tüm bu yapısal sorunların neticesinde dertli bir millet ve derdi çözecek tek makam olarak milletinden gittikçe uzaklaşan bir saray bürokrasisi bulunmaktadır. İç siyaset uğruna kutsal değerlerimizi hedef alan Fransa yönetimini şiddetle kınıyoruz. Birileri yeni tanımış olabilir ama Fransa denilince bizim aklımıza ilk önce Şehit Kamil gelmektedir. Fransa tarihindeki ayıplar, utançlar silsilesine bir yenisini eklemiştir. 

SOKAK KÖPEKLERİNE ÇÖZÜM BEKLİYORUZ
Gölcük Belediyesi defalarca dile getirdiğimiz sokak köpekleri konusuna duyarsız kalmıştır. Bugün küçük bir evladımızın sokak köpeklerinin saldırısı sonucu yaralandığını üzülerek öğrendik. Çözüm üretmek için ne bekliyorsunuz? Gölcük'ün sorunlarını öğrenmekten uzaksanız açın geçmiş basın bildirilerimizi okuyun hepsini tane tane anlattık anlatmaya da devam edeceğiz” şeklinde ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.