AYNACI ''KIRMIZI RENK AK PARTİNİN KONGRELERİNİN NETİCESİDİR''

Siyaset 30.03.2021 - 15:46, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

AYNACI ''KIRMIZI RENK AK PARTİNİN KONGRELERİNİN NETİCESİDİR''

İYİ Parti ilçe parti ilçe başkanı İsmail Aynacı parti içi asil ve yedek yönetim kurulu toplantısında yaptığı açıklamada Kırmızı renk AK Partinin yaptığı kongrelerin neticesidir. Kongrelerin faturasını vatandaşa ödetiyorlar dedi.

İYİ Parti ilçe başkanı İsmail Aynacı Gölcük Kongre Sarayında Parti içi asil ve yedek yönetim toplantısını düzenledi. Toplantıya parti asıl ve yedek yönetimi katılım sağladı. Parti kongrelerinin üzerinden bir yıl geçen Gölcük İYİ Parti ve yönetimi, Kongre sonrası ortaya çıkan bütün konuları değerlendirdikleri bir toplantı olduğunu söyleyen ilçe başkanı İsmail Aynacı; “İlçe asil ve yedek yönetim üyeleri de olmak üzere bir araya geldik. Bu geniş gündem toplantısıyla, çeşitli değerlendirmelerde bulunarak yeni yol haritamızı tekrar netleştirdik. Toplantıya ilçe Kadın Kolları, Gençlik Kolları mahalle başkanları da katılmıştır "şeklinde konuştu. OVİD – 19 salgını konusunda açıklama yapan ilçe başkanı Aynacı; “CORONAVİRÜS tedbirleri kapsamında uygulanmaya devam eden kısıtlamaların yanı sıra, yeni risk haritasının ortaya çıkmasıyla tüm ülkede geçerli olacak yeni kararlar alındı. Bu tabloya göre Türkiye'nin neredeyse tamamının kırmızı renge büründüğü ortaya çıktı. Bu kırmızı renk AK Partinin yaptığı kongrelerin neticesidir. Bu fotoğrafta, nüfusun 80'inin çok yüksek risk altında olduğu görülmektedir. Pandemi sürecinde yasaklara uymayan ve kongrelerde kucak kucağa mesafesiz görüntülerin suçlusu AK Partidir. Pandemi koşullarına aykırı şekilde gerçekleştirilen kongrelerin faturasını vatandaşa ödetiyorlar. Yeni risk haritasıyla başlayan yasaklarla milletin çilesi başlamıştır. Ülkemizdeki en büyük sorun Covid değil, bu zihniyettir” dedi.
İYİ Parti ilçe parti ilçe başkanı İsmail Aynacı parti içi asil ve yedek yönetim kurulu toplantısında yaptığı açıklamada Kırmızı renk AK Partinin yaptığı kongrelerin neticesidir. Kongrelerin faturasını vatandaşa ödetiyorlar dedi.

İYİ Parti ilçe başkanı İsmail Aynacı Gölcük Kongre Sarayında Parti içi asil ve yedek yönetim toplantısını düzenledi. Toplantıya parti asıl ve yedek yönetimi katılım sağladı.

Parti kongrelerinin üzerinden bir yıl geçen Gölcük İYİ Parti ve yönetimi, Kongre sonrası ortaya çıkan bütün konuları değerlendirdikleri bir toplantı olduğunu söyleyen ilçe başkanı İsmail Aynacı; “İlçe asil ve yedek yönetim üyeleri de olmak üzere bir araya geldik. Bu geniş gündem toplantısıyla, çeşitli değerlendirmelerde bulunarak yeni yol haritamızı tekrar netleştirdik. Toplantıya ilçe Kadın Kolları, Gençlik Kolları mahalle başkanları da katılmıştır "şeklinde konuştu.

OVİD – 19 salgını konusunda açıklama yapan ilçe başkanı Aynacı; “CORONAVİRÜS tedbirleri kapsamında uygulanmaya devam eden kısıtlamaların yanı sıra, yeni risk haritasının ortaya çıkmasıyla tüm ülkede geçerli olacak yeni kararlar alındı. Bu tabloya göre Türkiye'nin neredeyse tamamının kırmızı renge büründüğü ortaya çıktı. Bu kırmızı renk AK Partinin yaptığı kongrelerin neticesidir. Bu fotoğrafta, nüfusun 80'inin çok yüksek risk altında olduğu görülmektedir. Pandemi sürecinde yasaklara uymayan ve kongrelerde kucak kucağa mesafesiz görüntülerin suçlusu AK Partidir. Pandemi koşullarına aykırı şekilde gerçekleştirilen kongrelerin faturasını vatandaşa ödetiyorlar. Yeni risk haritasıyla başlayan yasaklarla milletin çilesi başlamıştır. Ülkemizdeki en büyük sorun Covid değil, bu zihniyettir” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.