LASTİK İŞ

ASKERİ HASTANE SİVİL VATANDAŞA HİZMETE BAŞLADI

Sağlık 01.09.2016 - 10:40, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

ASKERİ HASTANE SİVİL VATANDAŞA HİZMETE BAŞLADI

Gölcük Asker Hastanesi geçtiğimiz hafta düzenlenen bir törenle Sağlık Bakanlığı Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği'ne devredildi. Asker Hastanesi bundan sonra Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Ek Binası olarak hem asker hem sivil vatandaşlarımıza hizmet vermeye devam edecek.

SİVİL VATANDAŞ NASIL ASKERİYEYE GİRECEK 15 Temmuz darbe girişiminin ardından kapatılan askeri hastanelerin devri Sağlık bakanlığına yapıldı. Donanma Komutanlığı içerisinde bulunan askeri hastane geçtiğimiz hafta itibari ile Gölcük Necati çelik devlet hastanesinin ek binası olarak hizmet vermeyebaşladı. vatandaşlar hastaneye nasıl girecekleri konusundaki sorulara Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan cevap verdi. Başhekim Pehlevan “Askeri hastanenin geçtiğimiz hafta devrini yaptık. Gölcük Necati Çelik devlet hastanesinin ek binası olarak hizmete devam ediyor. Başhekim yardımcısı ve hastane müdürü görevlendirmesi yapıldı. Vatandaşlarımız devlet hastanesinden randevularını alır gibi askeri hastaneden randevularını alacaklar. Randevu alan hastaların isim listesi kapıya gönderiliyor. Askeriye kapısında hastalarımız karşılayan aracımız var. hastaları kapıdan alıp hastaneye götürüyor. Muayene işlemlerinin bitmesinin ardından da tekrar kapıya bırakıyor. Hastalarımızın en iyi tedaviyi almaları için ekibimizle birlikte çalışıyoruz”dedi. GELİŞMİŞ TEKNOLOJİ İLE HİZMET Pehlevan “Diğer sağlık tesislerimizde olduğu gibi bu hastanemizde de en gelişmiş teknolojiler halkımızın hizmetine sunulacaktır. Tesisimizden asker sivil ayrımı yapılmaksızın tüm halkımız yararlanacaktır. Bizler sağlık alanı çalışanı olarak bir elin parmakları gibiyiz. Aramıza yeni katılan sağlık çalışanlarımızın uyum ve huzur içerisinde çalışmaları için elimizden gelen her türlü çabayı göstereceğiz” dedi.
Gölcük Asker Hastanesi geçtiğimiz hafta düzenlenen bir törenle Sağlık Bakanlığı Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği'ne devredildi. Asker Hastanesi bundan sonra Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Ek Binası olarak hem asker hem sivil vatandaşlarımıza hizmet vermeye devam edecek.

SİVİL VATANDAŞ NASIL ASKERİYEYE GİRECEK

15 Temmuz darbe girişiminin ardından kapatılan askeri hastanelerin devri Sağlık bakanlığına yapıldı. Donanma Komutanlığı içerisinde bulunan askeri hastane geçtiğimiz hafta itibari ile Gölcük Necati çelik devlet hastanesinin ek binası olarak hizmet vermeyebaşladı. vatandaşlar hastaneye nasıl girecekleri konusundaki sorulara Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan cevap verdi. Başhekim Pehlevan “Askeri hastanenin geçtiğimiz hafta devrini yaptık. Gölcük Necati Çelik devlet hastanesinin ek binası olarak hizmete devam ediyor. Başhekim yardımcısı ve hastane müdürü görevlendirmesi yapıldı. Vatandaşlarımız devlet hastanesinden randevularını alır gibi askeri hastaneden randevularını alacaklar. Randevu alan hastaların isim listesi kapıya gönderiliyor. Askeriye kapısında hastalarımız karşılayan aracımız var. hastaları kapıdan alıp hastaneye götürüyor. Muayene işlemlerinin bitmesinin ardından da tekrar kapıya bırakıyor. Hastalarımızın en iyi tedaviyi almaları için ekibimizle birlikte çalışıyoruz”dedi.

GELİŞMİŞ TEKNOLOJİ İLE HİZMET
Pehlevan “Diğer sağlık tesislerimizde olduğu gibi bu hastanemizde de en gelişmiş teknolojiler halkımızın hizmetine sunulacaktır. Tesisimizden asker sivil ayrımı yapılmaksızın tüm halkımız yararlanacaktır. Bizler sağlık alanı çalışanı olarak bir elin parmakları gibiyiz. Aramıza yeni katılan sağlık çalışanlarımızın uyum ve huzur içerisinde çalışmaları için elimizden gelen her türlü çabayı göstereceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.