LASTİK İŞ
ismail

AŞILAMADA YAŞ SINIRI DÜŞTÜ

Sağlık 10.06.2021 - 07:11, Güncelleme: 10.06.2021 - 07:11
 

AŞILAMADA YAŞ SINIRI DÜŞTÜ

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Aşılama yarından itibaren 45 yaşa düşecek" ifadelerini kullandı. Koca, ayrıca hafta başında 4.2 milyon BionTech aşısı geleceğini de belirtti.

Corona virüsüyle mücadele kapsamında başlatılan aşılama programında yeni bir gelişme yaşandı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yaptığı açıklamada “Aşılama yarından itibaren 45 yaşa düşecek” ifadelerini kullandı. Aşı konusunda da açıklamada bulunan Koca, hafta başında 4.2 milyon BionTech aşısı geleceğini söyledi.   TEDBİRLERİN GEVŞEMESİ DEĞERLENDİRİLECEK Tedbirlerle ilgili de açıklama yapan Koca, “Tedbirlerin gevşetilmesi hazirandan sonra değerlendirilir” ifadelerini kullandı.   BİR MESLEK GRUBU DAHA AŞIYA DAHİL EDİLMİŞTİ Sağlık Bakanı Koca dün yaptığı açıklamada bir meslek grubunun daha aşıya dahil edildiğini duyurmuştu. Koca, “Bir meslek grubu daha aşı programında yerini alıyor. Üniversitelerimizin Eylül’de yüz yüze eğitime başlayabilmesi için öğretim üyelerimizin ve üniversite personellerinin aşılanmasına da yarın başlıyoruz. Bu güce güvenin” demişti.
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Aşılama yarından itibaren 45 yaşa düşecek" ifadelerini kullandı. Koca, ayrıca hafta başında 4.2 milyon BionTech aşısı geleceğini de belirtti.

Corona virüsüyle mücadele kapsamında başlatılan aşılama programında yeni bir gelişme yaşandı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yaptığı açıklamada “Aşılama yarından itibaren 45 yaşa düşecek” ifadelerini kullandı. Aşı konusunda da açıklamada bulunan Koca, hafta başında 4.2 milyon BionTech aşısı geleceğini söyledi.

 

TEDBİRLERİN GEVŞEMESİ DEĞERLENDİRİLECEK

Tedbirlerle ilgili de açıklama yapan Koca, “Tedbirlerin gevşetilmesi hazirandan sonra değerlendirilir” ifadelerini kullandı.

 

BİR MESLEK GRUBU DAHA AŞIYA DAHİL EDİLMİŞTİ

Sağlık Bakanı Koca dün yaptığı açıklamada bir meslek grubunun daha aşıya dahil edildiğini duyurmuştu. Koca, “Bir meslek grubu daha aşı programında yerini alıyor. Üniversitelerimizin Eylül’de yüz yüze eğitime başlayabilmesi için öğretim üyelerimizin ve üniversite personellerinin aşılanmasına da yarın başlıyoruz. Bu güce güvenin” demişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.