LASTİK İŞ
ismail

ARAS ''İKTİDAR KORKMASIN ANKARA'DA DENİZ YOK''

Siyaset 06.04.2021 - 16:55, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

ARAS ''İKTİDAR KORKMASIN ANKARA'DA DENİZ YOK''

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan danışmanı Mehmet Aras, 103 amiralin bildirisini konu alan, “görevsiz amirallerin bildirisi hakkında” başlıklı bir basın açıklamasında bulundu.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan danışmanı Mehmet Aras, 103 amiralin bildirisini konu alan, “görevsiz amirallerin bildirisi hakkında” başlıklı bir basın açıklamasında bulundu. Sosyal medya üzerinden paylaşılan açıklamada Aras, sıra dışı bir yaklaşım ortaya koydu. Aras iktidar korkmasın, amiraller Ankara’ ya çıkarma yapamazlar diyerek, iktidarın konuya yaklaşımını tiye aldı.   Aras’ ın eleştirilerinden 103 amiralde nasibini aldı. Aras 103 amirale, 28 şubatın deniz kuvvetleri komutanı Güven Erkaya’ nın talebeleri yakıştırmasında bulundu. Aras’ ın basın açıklaması şu şekilde; Görevsiz amirallerin bildirisi hakkında İstanbul sözleşmesinin iptali, HDP’ nin kapatılması ve kanal İstanbul başlıkları, vatandaşlarımızın asıl gündemini oluşturan geçim sıkıntısını unutturmayı başaramayınca, emekli amirallerin bildirisi iktidarın imdadına yetişti. Bildiri seçime kadar iktidarın taşlayacağı şeytanı meydana çıkardı. Erimekte olan iktidara payanda oldu. Güven Erkaya’ nın talebeleri, haklı görüşler ortaya koymalarına rağmen, neticesi itibarı ile iktidara destek sağlamış oldular. İktidarın gönlü rahat olsun, bu bildiriden korkmalarına lüzum yok. Çünkü Ankara’ da deniz yok. Zaten emekli amirallerin ellerinde de çıkarma gemileri yok. Varsa yoksa ceplerinde emekli maaşı kartları var, onlarla da zaten hükümete bir zarar veremezler. Kahraman ordumuzun değerli mensupları, tarih boyunca tüm cephelerde tarihin seyrini değiştiren büyük başarılara imza atmışlardır. Fakat siyasete gelince duvara toslamışlardır.   Büyük umutlar ile siyasi parti kuran, cumhurbaşkanı adayı olan asker kökenli kimselerin siyasette karşılık bulamamışlardır. Bu bildiri vakasının iktidar ve toplum açısından, ciddiye alınabilecek bir tarafı yoktur. Ancak, geçmişte kamu görevlerinde bulunmuş amirallerin de böyle bir deklarasyon yayınlamaları yanlıştır.
Yeniden Refah Partisi Genel Başkan danışmanı Mehmet Aras, 103 amiralin bildirisini konu alan, “görevsiz amirallerin bildirisi hakkında” başlıklı bir basın açıklamasında bulundu.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan danışmanı Mehmet Aras, 103 amiralin bildirisini konu alan, “görevsiz amirallerin bildirisi hakkında” başlıklı bir basın açıklamasında bulundu.

Sosyal medya üzerinden paylaşılan açıklamada Aras, sıra dışı bir yaklaşım ortaya koydu.

Aras iktidar korkmasın, amiraller Ankara’ ya çıkarma yapamazlar diyerek, iktidarın konuya yaklaşımını tiye aldı.
 
Aras’ ın eleştirilerinden 103 amiralde nasibini aldı. Aras 103 amirale, 28 şubatın deniz kuvvetleri komutanı Güven Erkaya’ nın talebeleri yakıştırmasında bulundu.

Aras’ ın basın açıklaması şu şekilde;
Görevsiz amirallerin bildirisi hakkında
İstanbul sözleşmesinin iptali, HDP’ nin kapatılması ve kanal İstanbul başlıkları, vatandaşlarımızın asıl gündemini oluşturan geçim sıkıntısını unutturmayı başaramayınca, emekli amirallerin bildirisi iktidarın imdadına yetişti.

Bildiri seçime kadar iktidarın taşlayacağı şeytanı meydana çıkardı. Erimekte olan iktidara payanda oldu.
Güven Erkaya’ nın talebeleri, haklı görüşler ortaya koymalarına rağmen, neticesi itibarı ile iktidara destek sağlamış oldular.
İktidarın gönlü rahat olsun, bu bildiriden korkmalarına lüzum yok. Çünkü Ankara’ da deniz yok. Zaten emekli amirallerin ellerinde de çıkarma gemileri yok. Varsa yoksa ceplerinde emekli maaşı kartları var, onlarla da zaten hükümete bir zarar veremezler.
Kahraman ordumuzun değerli mensupları, tarih boyunca tüm cephelerde tarihin seyrini değiştiren büyük başarılara imza atmışlardır. Fakat siyasete gelince duvara toslamışlardır.
 
Büyük umutlar ile siyasi parti kuran, cumhurbaşkanı adayı olan asker kökenli kimselerin siyasette karşılık bulamamışlardır.
Bu bildiri vakasının iktidar ve toplum açısından, ciddiye alınabilecek bir tarafı yoktur.
Ancak, geçmişte kamu görevlerinde bulunmuş amirallerin de böyle bir deklarasyon yayınlamaları yanlıştır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.