LASTİK İŞ

ANITPAR’TA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ DÜZENLENECEK

09.04.2018 - 17:33, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ANITPAR’TA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ DÜZENLENECEK

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeşin talimatları doğrultusunda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında, Anıtparkta 23 Nisan Çocuk şenliği etkinliği düzenlenecek.

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'in talimatları doğrultusunda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında, Anıtpark'ta 23 Nisan Çocuk şenliği düzenleyecek.    Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Ulu Önder Atatürkün armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, Gölcük Belediyesi olarak bu yıl Anıtpark'ta Çocuk şenliği düzenleyeceğiz. Bu güne özel olarak hazırlanan programda tüm çocuklarımızın doyasıya eğlenmelerini amaçladık. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı şimdiden kutlu olsun dedi.   Şenlik Programı süresince çocuklar Şişme oyun gruplarında eğlenip, Belediye tarafından sunulan Pamuk şeker, patlamış mısır ve Osman macunu ikram edilecek.
Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeşin talimatları doğrultusunda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında, Anıtparkta 23 Nisan Çocuk şenliği etkinliği düzenlenecek.
Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'in talimatları doğrultusunda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında, Anıtpark'ta 23 Nisan Çocuk şenliği düzenleyecek. 
 
Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Ulu Önder Atatürkün armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, Gölcük Belediyesi olarak bu yıl Anıtpark'ta Çocuk şenliği düzenleyeceğiz. Bu güne özel olarak hazırlanan programda tüm çocuklarımızın doyasıya eğlenmelerini amaçladık. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı şimdiden kutlu olsun dedi.
 
Şenlik Programı süresince çocuklar Şişme oyun gruplarında eğlenip, Belediye tarafından sunulan Pamuk şeker, patlamış mısır ve Osman macunu ikram edilecek.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.