LASTİK İŞ

ALZAYMIR HASTASI DEDE 30 SAAT SONRA ORMANLIK ALANDA BULDU

05.10.2017 - 10:09, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ALZAYMIR HASTASI DEDE 30 SAAT SONRA ORMANLIK ALANDA BULDU

Yuvacık’taki Diş Hastanesine muayeneye gelen alzaymır hastası dede 30 saat sonra Kocaeli AFAD tarafından ormanlık alanda bitkin halde bulundu.

            3 Ekim Salı günü Körfez İlçesindeki evinden Yuvacık’taki Diş Hastanesine muayene için gelen Osman Dudunalı (74) isimli yaşlı adamdan haber alamayan yakınları önce kendi imkanlarıyla aramaya başladılar.             Yaşlı adamı Salı gecesi bulamayan yakınları polise haber verdi. Polis, hastane kameralarından yaşlı adamın hastane yanındaki ormanlık alana girdiğini tespit ettikten sonra gün boyu ormanlık alanda aramaları yoğunlaştıran polis ve yakınları Osman dedeye ulaşamadılar.             Çarşamba gecesi 22.30 da Kocaeli AFAD İl Müdürlüğüne yapılan ihbarla olay yerine giden AFAD ekibi polis ve yakınlarıyla birlikte bakılamayan alanlarda detaylı aramalara başladı. Ve 3 saatlik arama ardından yaşlı adam AFAD ekibince gece 02.00 sıralarında ormanlık alanda bitkin ve çok üşümüş halde bulundu.             Ormanlık alandan alınarak 112 ambulansına taşınan Osman dede sağlık ekiplerine teslim edildi.
Yuvacık’taki Diş Hastanesine muayeneye gelen alzaymır hastası dede 30 saat sonra Kocaeli AFAD tarafından ormanlık alanda bitkin halde bulundu.

            3 Ekim Salı günü Körfez İlçesindeki evinden Yuvacık’taki Diş Hastanesine muayene için gelen Osman Dudunalı (74) isimli yaşlı adamdan haber alamayan yakınları önce kendi imkanlarıyla aramaya başladılar.

            Yaşlı adamı Salı gecesi bulamayan yakınları polise haber verdi. Polis, hastane kameralarından yaşlı adamın hastane yanındaki ormanlık alana girdiğini tespit ettikten sonra gün boyu ormanlık alanda aramaları yoğunlaştıran polis ve yakınları Osman dedeye ulaşamadılar.

            Çarşamba gecesi 22.30 da Kocaeli AFAD İl Müdürlüğüne yapılan ihbarla olay yerine giden AFAD ekibi polis ve yakınlarıyla birlikte bakılamayan alanlarda detaylı aramalara başladı. Ve 3 saatlik arama ardından yaşlı adam AFAD ekibince gece 02.00 sıralarında ormanlık alanda bitkin ve çok üşümüş halde bulundu.

            Ormanlık alandan alınarak 112 ambulansına taşınan Osman dede sağlık ekiplerine teslim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.