LASTİK İŞ

ALP “2019 SEÇİM ÇALIŞMASINA BAŞLADIK”

Asayiş 14.03.2016 - 17:47, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

ALP “2019 SEÇİM ÇALIŞMASINA BAŞLADIK”

AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Zeki Aygün ve İlyas Şeker 1 Kasım Genel seçimlerinde Sandık Başkanlığı yapanlara teşekkür belgesi verdi.

Yazlık Ilıca Restauranta AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Zeki Aygün ve İlyas Şeker, Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Ak Parti İlçe Başkanı İdris Alp, 1 Kasım Genel seçimlerinde  Sandık Başkanlığı yapanlara teşekkür belgesi verdiler.  VATANDAŞLARIMIZLA BİR ARDAYIZ Milletvekili Aygün “Bizler vatandaşların sorunlarını çözmek için varız. AK parti sadece seçimden seçime sokakta olan parti değil. Kurulduğu günden beri esnafımız vatandaşımızla bir ardayız. 1 kasım genel seçimlerinde özveri ila çalışan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum”dedi. AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker  “1 Kasım Erken seçimlerinde öz veri ile çalışan ilçe yönetimine ve sandık başkanlarına teşekkür ediyorum”dedi.  2019 SEÇİM ÇALIŞMASINA BAŞLADIK Başkan Alp “Milletvekillerimizi teşekkür ediyorum. Bizleri onurlandırdıkları için. Biz teşkilat olarak her zaman seçim varmış gibi çalışıyoruz. Diğer partiler gibi seçimden seçime kapılarımızı açmıyoruz. AK parti teşkilatları seçim olsun olsun olmasın çalışan bir teşkilattır. Mahallelerimiz, kadın kollarımız, meclis üyelerimiz, gençlik kollarımız kendi çalışmalarını yapıyorlar. Hiç bir aksaklık yoktur. Toplantılarda hiç bir gevşeklik yoktur. 19500 üyemiz var Gölcük’te. Yeni bir projemiz var yalnız değilsizin. 70 yaş üstü her mahalledeki büyüklerimizi tespit ettik. Hepsini ziyaret edip ellerini öpüyoruz. Yalnız olmadıklarını büyükler hayatın daha güzel olduğunu bereketin büyüklerle olduğunu söylüyoruz. Bizde proje çok. Teşkilat çok hızlı çalışıyor. Seçim varmış gibi hergün sokatayız.  1 Kasım itibari ile biz 2019 için çalışmaya başladık” dedi.  
AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Zeki Aygün ve İlyas Şeker 1 Kasım Genel seçimlerinde Sandık Başkanlığı yapanlara teşekkür belgesi verdi.

Yazlık Ilıca Restauranta AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Zeki Aygün ve İlyas Şeker, Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Ak Parti İlçe Başkanı İdris Alp, 1 Kasım Genel seçimlerinde  Sandık Başkanlığı yapanlara teşekkür belgesi verdiler.

 VATANDAŞLARIMIZLA BİR ARDAYIZ

Milletvekili Aygün “Bizler vatandaşların sorunlarını çözmek için varız. AK parti sadece seçimden seçime sokakta olan parti değil. Kurulduğu günden beri esnafımız vatandaşımızla bir ardayız. 1 kasım genel seçimlerinde özveri ila çalışan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum”dedi.

AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker  “1 Kasım Erken seçimlerinde öz veri ile çalışan ilçe yönetimine ve sandık başkanlarına teşekkür ediyorum”dedi.

 2019 SEÇİM ÇALIŞMASINA BAŞLADIK

Başkan Alp “Milletvekillerimizi teşekkür ediyorum. Bizleri onurlandırdıkları için. Biz teşkilat olarak her zaman seçim varmış gibi çalışıyoruz. Diğer partiler gibi seçimden seçime kapılarımızı açmıyoruz. AK parti teşkilatları seçim olsun olsun olmasın çalışan bir teşkilattır. Mahallelerimiz, kadın kollarımız, meclis üyelerimiz, gençlik kollarımız kendi çalışmalarını yapıyorlar. Hiç bir aksaklık yoktur. Toplantılarda hiç bir gevşeklik yoktur. 19500 üyemiz var Gölcük’te. Yeni bir projemiz var yalnız değilsizin. 70 yaş üstü her mahalledeki büyüklerimizi tespit ettik. Hepsini ziyaret edip ellerini öpüyoruz. Yalnız olmadıklarını büyükler hayatın daha güzel olduğunu bereketin büyüklerle olduğunu söylüyoruz. Bizde proje çok. Teşkilat çok hızlı çalışıyor. Seçim varmış gibi hergün sokatayız.  1 Kasım itibari ile biz 2019 için çalışmaya başladık” dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.