LASTİK İŞ

AKŞENER ''BİZ İYİLİK YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ''

Gündem 15.04.2020 - 16:16, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

AKŞENER ''BİZ İYİLİK YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ''

İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanlığının koronavirüs salgını sürecinde ihtiyaç sahiplerine yaptığı yardımlardan birisi sosyal medyaya düşünce İYİ parti Genel Başkanı Meral Akşener, Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız’ı aradı. “Bizler iyilik yapmaya devam edeceğiz”dedi.

BİZ YARDIM ELİ UZATMAK İSTEDİK Konuyla ilgili Yeni Gölcük Gazetesine konuşan Gölcük İyi Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı “Biz Gölcük iyi parti olarak vatandaşlarımızın yanında olmak istedik. Bir vatandaşın bunu yapması bizi derinden üzdü. Ülkemizin geçtiği bu zor günlerde işini ve gelirini kaybeden kişilere bir nebze yardım olsun biz de insanlara yardım eli uzatmak istedik. Dağıtılan yardım içerisinde böyle bir videonun çıkması bizleri yaraladı. Lakin biz İyi parti Gölcük olarak iyilik yapmaktan asla vaz geçmeyeceğiz. Biz bu memlekete ve vatandaşımız a sevdalıyız Dil din ırk ayırmadan yardımlarımızı yapacağız”dedi. EŞİ ÖZÜR DİLEDİ Başkan Aynacı “Biz parti ayırmadan yardımlarımızı yaptık. Yapmaya da devam edeceğiz. Video sosyal medyaya düştükten sonra bayanın eşi arayarak özür diledi. neden böyle birşey yaptığını anlamadım dedi” şeklinde konuştu. AKŞENER ÜZÜLDÜ İYİ Parti genel Başkanı Meral Akşener sosyal medyaya düşen videodan sonra İyi Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız’ı aradığını belirten Aynacı “  Genel başkanımız Meral Akşener İl Başkanımız Şanbaz Yıldız aradı “bu insanlar bizlerden ne istiyor anlamadık üzülüyoruz. Biz vatandaşlarımıza yardım etmeye devam edeceğiz. demiştir. Bizler iyilik yolunda yürümeye devam edeceğiz”dedi.
İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanlığının koronavirüs salgını sürecinde ihtiyaç sahiplerine yaptığı yardımlardan birisi sosyal medyaya düşünce İYİ parti Genel Başkanı Meral Akşener, Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız’ı aradı. “Bizler iyilik yapmaya devam edeceğiz”dedi.

BİZ YARDIM ELİ UZATMAK İSTEDİK

Konuyla ilgili Yeni Gölcük Gazetesine konuşan Gölcük İyi Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı “Biz Gölcük iyi parti olarak vatandaşlarımızın yanında olmak istedik. Bir vatandaşın bunu yapması bizi derinden üzdü. Ülkemizin geçtiği bu zor günlerde işini ve gelirini kaybeden kişilere bir nebze yardım olsun biz de insanlara yardım eli uzatmak istedik. Dağıtılan yardım içerisinde böyle bir videonun çıkması bizleri yaraladı. Lakin biz İyi parti Gölcük olarak iyilik yapmaktan asla vaz geçmeyeceğiz. Biz bu memlekete ve vatandaşımız a sevdalıyız Dil din ırk ayırmadan yardımlarımızı yapacağız”dedi.

EŞİ ÖZÜR DİLEDİ
Başkan Aynacı “Biz parti ayırmadan yardımlarımızı yaptık. Yapmaya da devam edeceğiz. Video sosyal medyaya düştükten sonra bayanın eşi arayarak özür diledi. neden böyle birşey yaptığını anlamadım dedi” şeklinde konuştu.

AKŞENER ÜZÜLDÜ
İYİ Parti genel Başkanı Meral Akşener sosyal medyaya düşen videodan sonra İyi Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız’ı aradığını belirten Aynacı “  Genel başkanımız Meral Akşener İl Başkanımız Şanbaz Yıldız aradı “bu insanlar bizlerden ne istiyor anlamadık üzülüyoruz. Biz vatandaşlarımıza yardım etmeye devam edeceğiz. demiştir. Bizler iyilik yolunda yürümeye devam edeceğiz”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.