AKADEMİK LİSE DE KAYITLAR BAŞLADI !

Eğitim 28.12.2015 - 20:59, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

AKADEMİK LİSE DE KAYITLAR BAŞLADI !

Hazırlık programlarının yer alacağı Akademik Lise kayıtları başladı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik Hizmetleri ve Spor Dairesi Başkanlığı Gençlik Hizmetleri Şube Müdürlüğü bünyesinde kurulan Akademi Lise’de kayıtlar başladı.   HALKEVİ’NE YAKIN BÖLGEDE Halkevi mevkiinde Fevziye Camii’nin karşısındaki katlı otoparkın altında yer alan Akademi Lise Merkezi’nde öğrencilerin şahsi başvuruları ile gerçekleştirilen kayıtlar, 30 Aralık Çarşamba gününe kadar devam edecek. Kayıt kapsamında öğrencilerden yalnızca Öğrenci Belgesi talep edilecek.   BİLGİ DESTEK VE SOSYAL FAALİYETLER Akademi Lise’de liseli öğrenciler akademiye hazırlık programlarına başvurabildiği gibi, atölye faaliyetleri ve diğer sosyal faaliyetlerin yapılacağı programlara da başvurabiliyor.  
Hazırlık programlarının yer alacağı Akademik Lise kayıtları başladı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik Hizmetleri ve Spor Dairesi Başkanlığı Gençlik Hizmetleri Şube Müdürlüğü bünyesinde kurulan Akademi Lise’de kayıtlar başladı.

 

HALKEVİ’NE YAKIN BÖLGEDE

Halkevi mevkiinde Fevziye Camii’nin karşısındaki katlı otoparkın altında yer alan Akademi Lise Merkezi’nde öğrencilerin şahsi başvuruları ile gerçekleştirilen kayıtlar, 30 Aralık Çarşamba gününe kadar devam edecek. Kayıt kapsamında öğrencilerden yalnızca Öğrenci Belgesi talep edilecek.

 

BİLGİ DESTEK VE SOSYAL FAALİYETLER

Akademi Lise’de liseli öğrenciler akademiye hazırlık programlarına başvurabildiği gibi, atölye faaliyetleri ve diğer sosyal faaliyetlerin yapılacağı programlara da başvurabiliyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.