LASTİK İŞ

AK PARTİ ESNAFI DİNLEDİ

Asayiş 31.12.2020 - 08:41, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

AK PARTİ ESNAFI DİNLEDİ

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen ve yönetimi, dün 19 Mayıs Caddesi üzerinde hizmet veren esnaflara ziyaretlerde bulundu.

K Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen ve yönetimi, dün 19 Mayıs Caddesi üzerinde hizmet veren ilçe esnafına ziyaretlerde bulundu. Başkan Seymen, ziyaretlerle ilgili olarak yaptığı açıklamada “Koronavirüsle mücadele ettiğimiz 2020 yılı genelinde herkes gibi bizler de halkımızla, esnafımızla çok fazla sohbet etme imkanı bulamadık. Virüsten korunmak amacıyla evlerimizde kaldığımız bu dönemde, nöbetleşe olarak partimizde kaldık ve çalışmalarımızı daha az kişiyle yapmak durumunda kaldık. Dün de uzak kaldığımız esnafımıza, parti yönetimimizle ziyaretlerde bulunduk” dedi.  ‘ESNAFIMIZIN DURUMUNU SORDUK’ Sözlerine devam eden Başkan Seymen, “Bu anlamda 19 Mayıs Caddesi’nde işlerini yürüten esnafımızı yönetim kurulumuzla birlikte ziyaret etmek istedik. Kendileriyle uzun uzun sohbet ederek koronavirüsle mücadele döneminde işlerinin durumlarını sorduk. Her esnaf gibi 19 Mayıs Caddesi’ndeki esnafımız da işlerinin bu dönemde olumsuz etkilendiğini ifade etti. Eskisi gibi yoğun olmasa da işlerini yapabildiklerini dile getiren esnafımız, 2021 senesinden umutlu olduklarını ve işlerinin yeni senede açılmasını beklediklerini belirtti” dedi.  ‘2021 SENESİNDE VİRÜSÜN ETKİSİNİN AZALMASINI BEKLİYORUZ’ Başkan Seymen, sözlerinin devamında, “Bizler de yapmış olduğumuz ziyaretlerde esnafımızın karşılaştığı sorunları not edip eksiklerinin olup olmadığını öğrenmek istedik. Esnaflarımız, 2021 yılında aşının da etkisi ile pandeminin azalacağını ümit ettiklerini, işlerinin de bu kapsamda açılacağına ve daha iyi olacağına inandıklarını belirtti. Bizler de 2021 yılından oldukça ümitliyiz. Aşıların daha da fazla vurulması ile birlikte virüsün etkisinden kurtulacağımızı düşünüyoruz. Ziyaretlerimizi ilerleyen dönemde de sürdüreceğiz. Esnafımızın her zaman yanında olacağımızı belirtebilirim. Bu vesile ile tüm halkımızın 2021 yılını tebrik ediyor, daha sağlıklı ve mutlu bir sene geçirmemizi temenni ediyorum” dedi
AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen ve yönetimi, dün 19 Mayıs Caddesi üzerinde hizmet veren esnaflara ziyaretlerde bulundu.

K Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen ve yönetimi, dün 19 Mayıs Caddesi üzerinde hizmet veren ilçe esnafına ziyaretlerde bulundu. Başkan Seymen, ziyaretlerle ilgili olarak yaptığı açıklamada “Koronavirüsle mücadele ettiğimiz 2020 yılı genelinde herkes gibi bizler de halkımızla, esnafımızla çok fazla sohbet etme imkanı bulamadık. Virüsten korunmak amacıyla evlerimizde kaldığımız bu dönemde, nöbetleşe olarak partimizde kaldık ve çalışmalarımızı daha az kişiyle yapmak durumunda kaldık. Dün de uzak kaldığımız esnafımıza, parti yönetimimizle ziyaretlerde bulunduk” dedi.

 ‘ESNAFIMIZIN DURUMUNU SORDUK’

Sözlerine devam eden Başkan Seymen, “Bu anlamda 19 Mayıs Caddesi’nde işlerini yürüten esnafımızı yönetim kurulumuzla birlikte ziyaret etmek istedik. Kendileriyle uzun uzun sohbet ederek koronavirüsle mücadele döneminde işlerinin durumlarını sorduk. Her esnaf gibi 19 Mayıs Caddesi’ndeki esnafımız da işlerinin bu dönemde olumsuz etkilendiğini ifade etti. Eskisi gibi yoğun olmasa da işlerini yapabildiklerini dile getiren esnafımız, 2021 senesinden umutlu olduklarını ve işlerinin yeni senede açılmasını beklediklerini belirtti” dedi.

 ‘2021 SENESİNDE VİRÜSÜN ETKİSİNİN AZALMASINI BEKLİYORUZ’

Başkan Seymen, sözlerinin devamında, “Bizler de yapmış olduğumuz ziyaretlerde esnafımızın karşılaştığı sorunları not edip eksiklerinin olup olmadığını öğrenmek istedik. Esnaflarımız, 2021 yılında aşının da etkisi ile pandeminin azalacağını ümit ettiklerini, işlerinin de bu kapsamda açılacağına ve daha iyi olacağına inandıklarını belirtti. Bizler de 2021 yılından oldukça ümitliyiz. Aşıların daha da fazla vurulması ile birlikte virüsün etkisinden kurtulacağımızı düşünüyoruz. Ziyaretlerimizi ilerleyen dönemde de sürdüreceğiz. Esnafımızın her zaman yanında olacağımızı belirtebilirim. Bu vesile ile tüm halkımızın 2021 yılını tebrik ediyor, daha sağlıklı ve mutlu bir sene geçirmemizi temenni ediyorum” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.